apr 18 2006

Ja, for du har jo været redaktør…

Skriblet af kl. 22:08 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Åååhhhåhåhåhh altså…. i dag blev så dagen, hvor jeg blev shanghajet til et såkaldt kommunikationsteam. Det er sådan noget med at samle informationer fra “team i teamet”-teams’ne (ææh!) og videreformidle på tværs i egen afdeling og på langs til resten af organisationen. Det vil sige artikler til intranet, mødereferater, debatoplæg og blah blah blah.

Nu er jeg jo rimeligt nyansat i firmaet – hvis man altså synes, syv måneder er kort tid? Nuvel, ret skal være ret: jeg har ikke opholdt mig meget på mit “tjenestested”, da jeg har været udlånt til et tidligere højt prioriteret og pulserende – nu helt og aldeles dødt – projekt i firmaets svenske søstervirksomhed, så jeg er ny og endnu temmelig ukendt i de kringlede gange i det danske kontorlandskab… Det forklarer sikkert, at begrundelsen for, at jeg blev opfordret til at tage tørnen i kommunikationsteamtet, ikke havde det fjerneste med min kommunikationsfaglige baggrund at gøre men derimod var fæstnet i det faktum, at en kollega tilfældigt havde hørt et eller andet sted, at jeg i mit tidligere job var redaktør – og sådan nogle har vel styr på det der med at skrive og sætte kommaer og sådan noget, ikk??

Æææhh jo, det har jeg jo så – men det lærte jeg så ikke som redaktør! Men lad nu det ligge. Jeg kommunikerer da gerne røven ud af bukserne det bedste, jeg har lært…. for det er faktisk en tjans, som jeg rigtig (som i rigtig rigtig) gerne vil have fingre i og gøre til min.

Slet ikke dårligt…

4 indtil nu

4 kommentarer til “Ja, for du har jo været redaktør…”

 1. Bettyon 18 apr 2006 at 23:45

  Nej, slet ikke dårligt. Tillykke med en opgave med lidt gods i (ikke ment sådan, at der ikke var det i de andre opgaver :).

 2. Anonymouson 19 apr 2006 at 10:55

  Hey Lady…..det lyder rigtig cool…!
  Jg holder nu stadig på, at du ville gøre en god figur som selvstændig, og hvis det nu sker, så VED du, hvor du skal hente arbejdskraft :-)

  C

 3. Liselotteon 19 apr 2006 at 20:01

  Tillykke – det er skønt, når appelsinen endelig rammer turbanen :-)

 4. Ireneon 21 apr 2006 at 19:35

  Hvor dejligt for dig! Det er bare skønt at blive anerkendt og udnyttet til det man er god til!

  Held og tillykke!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply