apr 17 2006

Sortsilvertortiemakreltabby???

Skriblet af kl. 08:53 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Ok så!!

Jeg er lusket en tur ind på katteforum.dk for at scanne lidt efter et par killinger til træhytten.

Der var jo lissom lagt op til, at jeg kunne få et par af Lotte’s killinger, men det viste sig, at bror tyranisserede søster i en så overdreven grad, at den i dag skider på gulvet ved det mindste stress – og sådan noget er noget juks, så killingerne er i dag indgået i en deleordning og har taget ophold i hver sin ende af landet (altså DK, ikk) med henblik på at kurere søsters psykiske problemer i et trygt miljø langt fra brors overgreb.

Nuvel, således står Mokken tilbage uden killinger…

Derfor turen ind på det der katteforum – men jeg forstår ikke, hvad de siger!?! Jeg vil bare have et par helt almindelige katte uden så meget palaver. Søde, kælne, selvstændige og i stand til at udrydde musebestanden på matriklen. Cirka.

Sortsilvertortiemakreltabby min bare….. Hvad skete der med “stribet gårdkat foræres væk”?

7 indtil nu

7 kommentarer til “Sortsilvertortiemakreltabby???”

 1. BusterLigusteron 17 apr 2006 at 09:24

  Måske du kan finde din fremtidig killing hos dem –> http://www.kattens-vaern.dk/?side=42 ??

  Min lillebror har iværtfald lige fået en lille “tigermis” (utroligt hvad folk kalder deres dyr) gennem et sådanne arrangement :-)

 2. Bettyon 17 apr 2006 at 16:04

  Var det ikke en Ida og Emil, du var på udkig efter?

  De leder efter dig på http://www.kattefinder.dk/

 3. Annedortheon 17 apr 2006 at 18:41

  Jeg stemmer på Ida og Emil – de er da for søde!

 4. suslingon 17 apr 2006 at 22:31

  Har haft mega-succes med at adoptere katte fra katteinternater! Og vær ikke bange for at ta’ de voksne. En af mine bedste katte var netop sådan en. Har både haft katte fra killingestadiet og overtaget dem som voksne – foretrækker klart det sidste. Killinger er nuttede, skægge og helt til at blive rundtosset i sjælen over….men de er sk….irriterende…indtil de har fattet, at der er noget der hedder husregler. En internatkat eller to vil elske dig forever and ever…med 100% garanti. Og ja de fås både med og uden stamtavle….igen sådan en lille tigertabbystribetmakrelhussag er de bedste!
  Kram Sus

 5. Ellaon 18 apr 2006 at 14:17

  Ida og Emil er dejlige – Emil er en tro kopi af vores Mille og det er den dejligste kat nord for alperne –

  Skynd dig Mie :-)

 6. Bettyon 18 apr 2006 at 20:07

  P.S. Emil er også en hunkat … Men Ida og Emilie klinger da også godt (?)

 7. Thereseon 18 apr 2006 at 22:36

  Ja, en huskat ved man hva er. Min kat er også noget huskat med noget langhårs et eller andet. Dyrlægen siger hun er frisk som en fisk og snildt bliver 20 da jeg slipper for alle indavlssygdommene. Held og lykke med jagten, du finder nok en fin lille mis.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply