nov 24 2005

Typiskt…en postgang for sent..

Skriblet af kl. 18:50 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

For dælen da! Så ser dette forunderlige sted dagens lys – og dét opdager jeg nøjagtig 24 timer efter, at jeg har sagt endegyldigt farvel til charmerende elektriker og højhelligt bedyret, at der nu virkelig ikke er mere handy-agtigt at sætte ham eller hans håndværkerkumpaner i sving med i træhytten.

Dét kostede mig så…bumbum…. omtrent 160.000 kr. alt i alt til elektriker, snedker, vvs’er, murer, brolægger m.fl. at få hytten tunet til Mie-standard (igen svenske kroner…men stadigvæk, ikk’) – skønne penge, der kunne have været sparet, åbenbart.

Scor en håndværker! Næ tak, det er for sent, må svaret være!

Nice!

160.000 spænd lige ud af vinduet dér. Flot gået af den unge dansker!

3 indtil nu

3 kommentarer til “Typiskt…en postgang for sent..”

 1. Bettyon 26 nov 2005 at 14:18

  Mie, Mie, Mie. Kærlighed kan jo ikke købes, vel?

  Måske du skulle lade være at tænke på det faktum, at hvis bare HandyDating.dk havde fandtes inden du fik sat huset i stand, kunne du kaske har sparet 160.000 (svenske) kroner?

  Nå, men der er vel altid et eller andet projekt, der kan arbejdes på, så bare fat keyboardet og kom igang :-)

 2. Anonymouson 26 nov 2005 at 15:17

  Herregud, hvad får man får 160.000 svenske spir nutildags? Desuden tager det jo lidt tid hvis du skal have scoret tømrer, snedker, murer, elektriker, maler og vvs’er efter tur og at de ud over deres pligter med at justere kompasset også skal arbejde med praktiske opgaver. Du var jo ikke blevet færdig før Helle Thorning bliver statsminister.

 3. Mieon 26 nov 2005 at 16:49

  I har ret – I har ret.

  Kærlighed kan vist ikke købes (har nu aldrig definitivt fået bekræftet sandheden i det udsagn!) – og det ville have krævet ualmindeligt megen logistik at få alle de håndværkere til at passere både seng og gør-det-selv-projekter i rette rækkefølge.

  Men en håndværker kan man vel altid bruge….sååå….

  :o)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply