mar 29 2006

At blive puttet i kasse…

Skriblet af kl. 14:58 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Hva’ dælen er nu den af?

Så tager man på et par ugers ferie, så kommer man hjem, så stempler man ud med det der influenza, og så kommer man på arbejde igen…. og så får man at vide, at man er blevet organisationsændret over i en anden afdeling med nye kolleger men bibeholder gamle opgaver.

For så vidt fint nok med mig. Hvad er så dét for en afdeling?

Jow, du sidder nu placeret hér (her peges på organisationsdiagram – powerpointslide, I ved nok)… i et kompetenceteam under IT.

IT?

IT… som i den der afdeling, man altid synes, er smækfuld af nørdede nørder med briller (tjek!) og mærkelige interesser? Dem, der taler i bits og bytes, Citrix, interfaces, optimeringer, dataflow, uendelige bogstavforkortelser? Dem, man ringer og råber ad, når alting går ned? Dem, der sidder med løsningen til alle ens problemer men stædigt vedholder, at der ikke er allokkeret ressurser til dem? Dem, der drikker sig fulde uden et ord til julefrokosterne? Dén afdeling?

Ja!

Godt så!

Hvordan dælen de fandt på at putte sådan en superhumanist med kompetencefelt inden for kommunikation, sprog og formidling som undertegnede ind i dén kasse, kan man jo godt begynde at spekulere lidt over…

Hvis man gider…

Jeg håber på nyt kontor længere væk fra rygeboksen, eventuelt med udsigt til en stribe himmel, hvis det skulle vise sig muligt.

Mokken
IT-medarbejder

6 indtil nu

6 kommentarer til “At blive puttet i kasse…”

 1. Bettyon 30 mar 2006 at 11:24

  Jeg har hørt IT’erne tjener rigtig godt. Husk det …

  :-D

 2. Pernilleon 30 mar 2006 at 11:27

  Måske de håber på, at din humanisme smitter lidt af??

  Jeg er skide misunderlig. Jeg ELSKER det der drengerøvs, cola-drikkende, benene-på-bordet og smøger i 1000 vis miljø.

  Mange hilsner
  Pernille

 3. Annedortheon 30 mar 2006 at 12:09

  Jamen de mangler da også noget østrogen sådanne steder, og personligt ville jeg da hellere sidde der end i en hønsegård.

  Men det er nok bare mig :-)

 4. Mieon 30 mar 2006 at 14:04

  @Betty: hæhæhæhæææ…

  @Pernille: Det gør jeg da også, og det passer mig aldeles udemærket, at blive en del af alænget… altså bortset fra smøgerne, ikk ;o)

  @Annedorthe: er så heldig at være ansat i en moderne virksomhed, som har forstået betydningen af at mikse køn og kompetencer godt og grundigt :-)

 5. Uden Relevanson 30 mar 2006 at 17:25

  Ja og os der VED noget om IT henslæber en tilværelse som opvasker på Rio Bravo.

 6. Mieon 30 mar 2006 at 22:15

  Ja, verden er fårked op, Morfar :o)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply