mar 28 2006

Ylva og mig….

Skriblet af kl. 18:32 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Ja, Ylva og jeg, vi er bare “like this” (*stikker et par fingre i vejret og krydser dem sigende*).

Hvem er det nu lige, at Ylva er?

Jamen, det er da sekretricen på mit foretrukne værksted, hvor jeg i dag trillede ind for at booke tid til 100.000-kilometer-tjek til mit køretøj (ja, altså, jeg er jo så ikke nået længere med de tidligere så stort opslåede planer, vel).

Da jeg træder ind af døren, slår hun mig op på skærmen… “Mie…Jensen…var det väl?”, siger hun, inden jeg har nået at introducere mig selv. “Ford Focus Flexifuel, jovisst, är det stort denna gången? Det är det väl… sista gången var det bara oljabyte, var det inte så?”. Jeg svarer, at jeg ikke ved det, men at slæden nu har kørt 101.078 km., så et eller andet skal vel tjekkes på den…

Hun mumler lidt videre og finder en dag til mig. Alt er fint. Hun noterer i kalenderen, at jeg ønsker at låne kundebil, mens servicen finder sted. Jeg nævner så: “om det är möjligt, då skulle jag vilja låna den nya Focusen, va? Då kann jag väl provköra den med det samma, va, så får vi se, om den är likeväl bra som den gamla…”.

Jovisst, Ylva noterer, at jeg ønsker ny Focus, helst stationcar og helst diesel.

Ahhhh, sådan undgår man gammel, udtjent Ford Sierra fra ’78…

Hun behøver jo heller ikke umiddelbart få at vide, at det så langt fra er en ny Focus, der rumsterer i tankerne for tiden, vel…

Mokken – et skridt foran!

3 indtil nu

3 kommentarer til “Ylva og mig….”

 1. Bettyon 28 mar 2006 at 19:18

  Ooooh!

  Jeg glæder mig allerede til at kunne sidde på bagsædet och spelar spel på tur til Sverige :-) Det ligner helt klart en Mie-bil!

  (P.S. Fås den i grøn?)

 2. Anonymouson 28 mar 2006 at 19:41

  Næææhh…det ligner en Lotte-skal-sidde-ved-siden-af-og-bestemme-og-synge-sange-bil…

  *gnæk*

  L :-D

 3. nilleperon 29 mar 2006 at 11:20

  Du er hurtig er du :-) Go fornøjelse med lånebilen

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply