mar 27 2006

Jeg er blevet skudt i skoene…

Skriblet af kl. 18:50 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

….at jeg poserer!!???

Christina, som var fast chaperone på rundrejsen i Israel, mobber mig voldsomt, hænger mig ud, gør mig til grin, og påstår, at jeg har taget tips’ene fra “Americas Next Top Model” lidt for alvorligt*.

Lad mig her dementere:


Her er jeg f.eks. foran Det Døde Hav. Der er intet “pose” over den lidt bastante fodstilling – og jeg har tydeligvis besvær med at finde ud af, hvad jeg skal gøre ved armene!


Så har jeg taget opstilling foran Geneserat Sø. Formildende omstændigheder er den lækre, lækre bluse, og sommer/turist-looket med vandflaske og solbriller gør det autentisk…


Ok, ok – det her er måske sliiiiiightly overdone – men hey, det store amfiteater i Ceasaria, Middelhavet i baggrunden, statuenichen og det hele løb af med mig…


Hmmmmm… dette billede gør intet for mig med rander under øjnene og dobblethage, så lad mig blot fremføre, at det ikke er mig men derimod de helt enorme moccachinoer og den lune chokoladekage, der er billedets egentlig motiv!


Opstilling ved Grædemuren i Jerusalem. Hvorfor jeg har den alt for varme, uldne sweater på, når nu det var 27 gr. varme og høj sol? jamen, fordi en eller anden diminuitiv araberrøv fandt min t-shirt meget anstødelig, såmænd, så jeg måtte pænt dække mig til!! Suk!


Det var nemlig denne provokerende sag, som jeg havde valgt at klæde mig i den dag! Indrømmet, at hovedet her er lagt kækt på skrå og smilet temmelig bredt og så’n – men er det ikke rigtigt, at man ikke kan se på mig, at jeg lige havde affejet en hidsig armenier og nægtet at se hans shop? Totalt overskud v. Jaffa Gate dér!


Så er vi nået til badeferie-delen, og jeg er hoppet i poolen. Jeg vinker lige, så I kan finde mig blandt de mange, mange andre badende!


Ferien nærmer sig sørgerligt nok sin slutning, og jeg har vist fået al den sol, jeg kom efter…

*Og hun skulle bare vide, hvilke billeder jeg har i maskineriet af hende. Ét ord mere, og de ryger online ;-)

11 indtil nu

11 kommentarer til “Jeg er blevet skudt i skoene…”

 1. Engison 27 mar 2006 at 21:39

  Det er nogle fine billeder.. Hvornår er de fra?
  Det er efterhånden ved at være fire år jeg sidst var i Israel, og jeg elsker bare Jerusalem :-)
  Kunne rigtigt godt lide stemningen ved Grædemuren om fredagen på Shabbat.

 2. Pernilleon 28 mar 2006 at 09:32

  Skønne feriebilleder!

  Jeg kan særligt godt lide det ved amfiteateret i Ceasaria. Sikke en model – og sikke en himmel :-)

  mange hilsner
  Pernille

 3. Liselotteon 28 mar 2006 at 11:04

  Du har taget sunde røde kinder med hjem – det er ikke så ringe endda :-)

  PS – jeg synes modellen er lækker og jeg aner ikke det mindste antræk til poseren. Nej. Ikke det mindste. Så er det på plads!

 4. christinaon 28 mar 2006 at 11:22

  Sig mig liiige en gang…alle jer der er så flinke og rose de billeder, som JEG har taget(Mie var jo som sædvanlig ikke den store hjælp, når det kom til fotografering osv…!) ;-o

  Hvis dette ikke er KLARE beviser på posering…..hvad er det så?????

  Jeg siger bare: MODELLA *GGGGGG*
  :-)

 5. Bettyon 28 mar 2006 at 13:15

  *LOL* Tusind tak for feriebilled-fremvisningen – den har jeg også ventet på :-)

  Det var godt, du lige vinkede i poolen, så jeg ku’ finde dig *g*

  Jeg må nok erklære mig enig med C og sige, at du altså poserer. Men hvad sku’ man ellers også gøre? Man kan jo ikke sidde med forbavset og overrasket åben mund eller lukkede øjne på alle billeder :-D

 6. Bettyon 28 mar 2006 at 13:22

  P.S. Undtagelsen er billedet ved grædemuren – jeg fik klikket på det og i stor størrelse kan jeg nu se, at du seriøst ligner en, der ikke er sikker på, at den lånte fotograf ikke løber med afsted med kameraet :-D
  Det er lige før man aner overvejelserne, du har i tankerne (jeg løber fa’me efter ham og kommer med et saksespark, hvis han ikke gi’r mig det tilbage)…?

  Eller er det bare mig?

 7. Mieon 28 mar 2006 at 17:24

  @Betty: *GGG* ja, overvejede mine ninja-finesser et kort øjeblik – men på den anden side, så var det en af de godmodige svenskere, vi havde fået til at tage billedet (burde nok sige “billederne” her, da han så valgte at tage tre i rap….skitbra!), og det ville måske have været lidt overdrevet med cirkelspark i panden på ham?

  @Engis: De er taget på den nys overståede ferie, så de er såmænd knapt et par uger gamle, de små pus….

 8. Engison 28 mar 2006 at 17:55

  Åhh, hvor er du heldig. Som du kan næsten kan forstå, så elsker jeg at rejse i det land.
  Bare det var mig….. ;-)

 9. Mieon 28 mar 2006 at 18:56

  @Engis: Ja, det ER virkelig et fantastisk land at rejse rundt i – og det er ganske sikkert ikke sidste gang, jeg har været en tur på de kanter :-)

 10. Pernilleon 28 mar 2006 at 19:22

  Altså, lige netop i skoene vil være det perfekte sted at ramme dig! Hvad filen er det lige for en lille kæk bevægelse med foden på det første foto, Mie?! *Triumferende latter hérfra* Dér fik vi dig! Ser ud til at have været en skøn tur, i øvrigt! :-)

 11. Heidion 02 apr 2006 at 13:21

  Åååh Mie for den da! Du formår gang på gang at få mig til at grine højt i min solitude foran computeren.

  Total god fortællerstil der! Du kan til enhver tid komme og belemre mig med familiens diasbilleder som ellers er genstand for mangen en undvigelsesmanøvre!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply