nov 21 2005

Én måned mere, bare én sølle måned…

Skriblet af kl. 21:44 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

…til mørket tvinges i knæ og sendes på retræte! Èn måned må jeg vel kunne klare… håber jeg… det skal jeg… vil jeg… bør jeg…

Derudover søger jeg gode argumenter for ikke at købe alt alt for lækker Red&Green sort vinterjakke, set til spotpris kr. 2799,- (hey hey heyyyy… lad mig liiiige tale færdig – vi snakker svenske kroner hér, og taget i betragtning, at kursen dags dato er sølle 77.93 øre for sådan én, så havner vi på rundt regnet 2181,2607 dkr. Bargain price, I´d say! Nej? Hmm!).

Dét er jo faktisk billigt sat over for de alt alt for tjekkede briller, som jeg også faldt for på samme gågadeslentretur… jeg mener, de kommer til at stå mig i 4400,- (stadig svenske, you go do the math!).

Nogen, der har noget at indvende mod “både og”??

Sådan et samlet køb kan vel siges at være et passende plaster på såret for end ikke at have været remotely i nærheden af at grabse et par Robbie-billetter til mig – beredt og forberedt til tænderne med mand posteret ved Fona samt to veninder på henholdsvis net og telefon mv. til trods :-(

4 indtil nu

4 kommentarer til “Én måned mere, bare én sølle måned…”

 1. Uden Relevanson 21 nov 2005 at 21:59

  Nu slapper du bare af med det shopping gen der. Bare lad som om du har købt tingene, det er næsten det samme.

 2. Lotteon 22 nov 2005 at 10:20

  Mie elskede

  Red&Green .. Det er ikke noget man overvejer, det er noget man bare gør. Det er selve essensen af alt det der mærke. Du skal ikke tale om det, du skal bare gøre mor stolt…

  *he he*

  L :-x

 3. Anonymouson 22 nov 2005 at 11:26

  Der er så meget Morfar ikke forstår omkring shopping og R.W.!!!
  Jeg forstår omvendt ikke at man gider bruge 130 spir på at stå ved en skøjtebane og se på mænd med stave rende rundt efter en lille sort puk….??? Det er måske bare mig…
  (:-o

  c@døden-nær.dk

 4. Uden Relevanson 22 nov 2005 at 18:22

  Specielt ikk når man ved de får røvfuld.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply