mar 26 2006

Aahhhh, ro igen…

Skriblet af kl. 11:27 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Jeg har haft fødselsdagsgæster det meste af weekenden, og nu de er kørt igen. Begge dele lige dejligt.

Det er skønt at have hele familien på besøg – min søster kom i fredags medbringende sushi og hvidvin, og lørdag ankom mine forældre til træhytten medbringende min bror og niece, og så skulle der ellers trakteres i den store stil.

Franskbrødsdej til hævning, hjemmelavet leverpostej i ovnen og tjuhej derudaf. Feberen blussede op, og sveden sprang fra panden, så jeg måtte på langs på sofaen og lade min mor tage kommandoen i køkkenet. Dér er hun i sit es, så vi led skam ingen nød. Tværtimod.

Hygge, grinekramper, diskussioner om fremtidsplaner, ture på nettet for at kigge på sommerhuse og horoskoper. Replikken er skarp, og man skal være om sig for at kunne følge med, når vi folder os ud. Det er hyggeligt og intenst, på én tid givende og drænende. Det er dejligt. Det er familie på godt og ondt.

Nu er de kørt, og her er pludselig så stille.

Ingen kommentarer endnu

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply