mar 24 2006

Sweet 32…

Skriblet af kl. 10:58 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

32? Som i t o o g t r e d i v e?

Jada… Hva’ fa’n, jeg holder mig jo forrygende, så jeg kan godt forstå, I stiller jer tvivlende…….

Æææhhh ja!

Men altså ja! Lige nøjagtig i dag omtrent omkring kl. 14 i eftermiddag i følge min mor, som vel alt andet end lige må være et troværdigt vidsnesbyrd i denne sammenhæng. Historien forlyder, at hun og min fader var trasket en tur i skoven på en (i øvrigt, naturligvis også dengang, forrygende flot, solskinnende dag) søndag (det skulle bringe held at være søndagsbarn. Jeg venter stadig!) eftermiddag, da “showet” gik i gang. Nuvel, hun var jo en erfaren fødende, så det slog dem ikke ud, og jeg kom da også til verden i al ro og mag (her refereres ikke længere til min mors resume af forløbet) på Frederiksborg Amts Centralsygehus i Hillerød, hvilket umiddelbart kan lyde af ingenting, men hey! Alverdens kongelige højheder er i tidens løb kommet til verden netop dér, så flet lige næbbet, ikk…

I følge min far gav han mig et rap i måsen, der straks fik mig til at skrige af arrigskab (forskrækkelse eventuelt?), hvorefter jeg blev lagt til patten og sugede til mig, så skummet stod om snuden på mig. Charmerende.

Goddag, Mie Jensen, født sulten.

Nå, men hvorom alting er, så er 32 jo sådan set ikke noget at fejre som sådan, så jeg putter mig og min feber tilbage under dynerne og beklager forstyrrelsen (og de mange parenteser)…

6 indtil nu

6 kommentarer til “Sweet 32…”

 1. Heidion 24 mar 2006 at 12:12

  Heeey… tusind gange tillykke – og man er vist ikke ældre end man opfører sig siger nogle. Det vælger jeg ihvertfald at tro på! Ergo er jeg evig 24!

 2. Ullaon 24 mar 2006 at 12:39

  Iiih jamen tillykke med dagen! Her i København ser det i hvert fald ud til at du har været artig (hvis man da tror på den med vejret, nu er jeg så født i kronisk-dårligt-vejr-sidst-i-september, så jeg tror som oftest ikke på den). Hav en dejlig dag!

 3. Annedortheon 24 mar 2006 at 13:46

  Enhver fødselsdag er værd at fejre. Basta! Så STORT tillykke herfra.

  Og kan af erfaring sige at 32 altså ikke er så slemt endda :-)

 4. Pernilleon 27 mar 2006 at 13:05

  Tillykke med dagen!! Håber snart, du er frisk nok til at komme op og fejre livet lidt :-)

 5. Liselotteon 27 mar 2006 at 15:59

  Forsinket tillykke her fra, hvor jeg håber du er ved at være ovenpå.

 6. Mieon 27 mar 2006 at 18:21

  Jeg takker alle hilsener og lykønskninger :-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply