mar 23 2006

Åh, hvilken ynk…

Skriblet af kl. 10:24 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Det sker heldigvis sjældent, at jeg bliver syg. Rigtig sjældent. Men når jeg så bliver syg, så bliver jeg det på den ynkelige, totalt sølle, pivagtige, nær-dødsagtige måde.

Jeg er syg!

Jeg er snothamrende forkølet, min hals smerter, jeg kan ikke synke, jeg kan ikke smage noget, jeg kan ikke lugte noget, min læber er sprukne og gør ondt, jeg nyser hele tiden, jeg hoster sådan noget klamt, klistret slim op, mine ører gør ondt og klør, jeg har feber, og i det hele taget takker jeg min skaber for det store mirakel, det er, at jeg er kommet levende gennem natten.

Sjældent har jeg frosset så meget, så på med en ekstra dyne. Så sov jeg åbenbart lidt og vågnede senere badet i så meget sved, at jeg måtte i sving med at skifte sengetøj. Vel tilbage i horisontalt leje begyndte min mave at krampe sammen, og inden jeg så mig om, lå jeg på badeværelset kolde gulv og klamrede mig til toiletkummen. Lovely! Så mig i gang med at finde brækspand og vand frem og få det installeret ved sengekanten ved siden af køkkenrullen, læbepomaden, halstabletterne osv. Igen showet med rystende kulde efterfulgt at dampende hede. Åh, hvilken ynk!

Og når sådan en nat rammer én, gør det det altså overhovedet ikke en skid bedre, at der ikke er nogen til at hjælpe og have ondt af én.

Lorteliv!

Opdatering kl. 20.15: Tilføj nu voksende, kløende, uklædeligt bygkorn til mængden af pinsler.

8 indtil nu

8 kommentarer til “Åh, hvilken ynk…”

 1. Bettyon 23 mar 2006 at 10:45

  Virtuel krammer din vej – det lyder som den samme influenza-type, der er i Benløse og omegn. Når man er syg, fortjener man at have en kærlig hånd til at gøre alt det hårde arbejde og en til at ynke én en lille smule.

 2. Anonymouson 23 mar 2006 at 11:05

  Stram op så du er frisk til fødselsdagsgæster i weekenden, Modella :-)

  Knuser herfra.

  PS. Hvis det er virus fra mig, så undskylder jeg *G*

 3. Ellaon 23 mar 2006 at 11:57

  Puha – det var en grim nat. Jeg håber da virkelig at du har det bedre nu. Kan du ikke få fat i Kan Jang i det svenske? Det er et vidundermiddel.

  Rigtig god bedring til dig :-)

 4. Anonymouson 23 mar 2006 at 12:04

  Mand dig op kvinde….hjælpen er på vej…eeeh…..det er SYND for dig….

  L :-))

 5. Pernilleon 23 mar 2006 at 13:13

  Din stakkel!! Rigtig rigtig god bedring!

 6. Pernilleon 23 mar 2006 at 13:17

  Åh, altså nej, Mie! Føler med dig! Jeg HADER at være syg: Den når åbenbart vidt omkring – her i Huset har folk osse lagt sig på stribe. Dog endnu ikke jeg. Men eftersom mit psykiske immun-forsvar bliver helt nedbrudt af at gå og FRYGTE for, at jeg bliver smittet, når jeg ser på de andre ynkelige stakler, bliver det nok snart en selvopfyldende profeti… ;-)
  Noget lort med din fødselsdag – masser af raske vibrationer hérfra. Man MÅ bare ikke være syg på sin føds’dag!

 7. Kusinenon 23 mar 2006 at 21:49

  Øv, hvor træls at være så syg. Rigtig god bedring herfra

 8. Pernilleon 24 mar 2006 at 04:11

  Så blev jeg den første på bloggen…: Stort tillykke med fødselsdagen, Mie! Ud fra beskrivelsen af patientens tilstand i går, er det måske optimistisk ligefrem at håbe på en festlig én af slagsen… :-( Men en god dag (på de givne betingelser) ønskes du selvfølgelig fra den vestlige side af Blogland! :-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply