mar 16 2006

Ude godt…

Skriblet af kl. 13:50 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

….og så er det vist noget med “hjemme bedst”, ikk?

Men HEY! Jeg havde bestilt forår, spirende vintergækker, lunende solstråler, syngende fugle ved foderbrættet, når jeg igen gjorde mit indtog her i Norden.

Og hvad får man?

Ja, I ved det jo, I stakler der her gennemlevet de sidste 14 dage med sne og kulde, mens en anden har faret Det Hellige Land rundt og har fået farve i kinderne (og på andre her unævnelige kropsdele…!!).

Rejsebeskrivelse følger…

5 indtil nu

5 kommentarer til “Ude godt…”

 1. Anonymouson 16 mar 2006 at 14:07

  Rækker dig en tudekiks…

  Jeg FRYSER !!!! På permanent basis nu….
  Hvad fanden brokker du dig over ?

  L :-/

  *G*

 2. Heidion 16 mar 2006 at 15:20

  Velkommen tilbage du gæve kvinde… jeg glæder mig til at høre mere om din tur! Du har været savnet :-)

 3. Pernilleon 16 mar 2006 at 18:30

  Velkommen tilbage i kulden, Mie! Tja… JEG fryser ikke, men glæder mig hver dag på mine lange gåture over den klare luft og den friske fornemmelse i kinderne. Kaffe smager SÅ meget bedre, når man (osse) drikker den for at få varmen. :-)

 4. Pedrsn™on 16 mar 2006 at 18:41

  Jep.. Velkommen tilbage til Vinter i Danmark.. Ikke meget forskel fra da du tog afsted.. ;)

 5. Bettyon 17 mar 2006 at 11:53

  Fnnysss!

  Og så skal der fotos på plakaten, tøser :-)

  Velkommen hjem.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply