feb 27 2006

Mokken hälsar på Skogens Kung…

Skriblet af kl. 16:49 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

På min daglige vej til arbejdet kører jeg langs Söderåsen, hvor det vrimler med de hersens “pas på elg”-vejskilte alle steder.


I min spæde opstart i det skånske tog jeg dem meget alvorligt og forventede at bumpe ind i en elg til enhver tid…

Det skete aldrig! Ikke en eneste gang i de 2½ år, jeg har gjort landevejene hinsidan usikre, har jeg set så meget som snerten af en (skide) elg nogen steder. Har faktisk følt mig lidt snydt…

Lige indtil i morges!

Kommer kørende i mine egne tanker igennem Nackarpsdalen, og lige pludselig står der sådan en djævel i vejkanten og ser mig lidt ubeslutsom/dum ud. Stor som et hus er den! Intet mindre. Altså et lille svensk træhus, ikk – nok nærmere noget i retning af en lille friggebod, men hey! Stor var den altså! Frygtindgydende stor.

Den virrer lidt med de latterligt små ører, kigger irriteret på mig, som var jeg en skabagtig flue på dens snude, og så vender den ellers om og daffer lisså dvask tilbage ind i skoven, hvor den nok var kommet fra, mens den ligeglad vifter lidt med den sørgerlige undskyldning af en hale, sådan en er udstyret med…

Mokken totalt løssluppen i “the great outbacks”, huh!!?!

3 indtil nu

3 kommentarer til “Mokken hälsar på Skogens Kung…”

 1. Ellaon 28 feb 2006 at 11:08

  Jeg har også stået ansigt til horn med sådan en kæmpe en gang oppe ved Sälen – det er en underlig oplevelse. Vi er ikke vant til at vilde fritgående dyr kan være så store, nå ja, vi har selvfølgelig hjorte, men de virker ikke så voldsomme.

 2. Anonymouson 28 feb 2006 at 11:27

  *LOL*

  Hvad snakker du nu om, jeg har da set den masser af gange – nede ved siden af R2D2…

  *he he*

  L :-))

 3. Pernilleon 28 feb 2006 at 13:17

  Hm… Mie, mon ikke kommentarfunktionen på din blog i dagens anledning burde hedde ‘har brølet op’…? ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply