feb 25 2006

Mandolinfeber…

Skriblet af kl. 20:24 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Jeg har det skidt! Jeg er dårlig! Jeg er træt!

Brugt. Færdig. Til tælling.

Tømmermænd, spørger du omsorgsfuldt – ja, svarer jeg brødebetynget, og så mangler jeg søvn, ikk… Det er nok mest manglen på søvn, der får min hænder til at ryste og mit hoved til at føles som en vatkugle. Helt sikkert.

Jeg har støvsuget huset for chips. Der var ingen.
Der findes intet pizzeria i miles omkreds.
Jeg drikker ikke cola.

Kort sagt: jeg ved ikke lige, hvad jeg skal gøre for at komme ud af tilstanden?!

Jeg går i seng….

2 indtil nu

2 kommentarer til “Mandolinfeber…”

  1. Pernilleon 26 feb 2006 at 02:54

    Det må jeg sige! Tomlen op for at du blogger – selv i denne tilstand! :-) Håber, at søvn (og vand! endelig vand!) kan gøre det samme for Mokken i Skåne som en burger og en cola plejer at kunne gøre for Lommen på Sjælland…
    Op på hesten, ind i festen! Og: Frem i bussen – chaufføren gi’r bolsjer. Og alt det dér.
    Og fortæl så noget mere… :-)

  2. Mieon 26 feb 2006 at 14:25

    Jeg har det meget bedre igen – 12 timers søvn udlignede underskuddet betydeligt ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply