feb 19 2006

Reddet af dovenskab…

Skriblet af kl. 14:49 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Alternative overskrifter til nærværende indlæg:
* Mokken på grænsen af hysterisk tilfælde
* Lamper får Mokken at føle
* Lamper testet positiv

I kender det sikkert – nogle gange volder kreativiteten voldsomme problemer, og det er på det nærmeste umuligt at komme på en nogenlunde rammende overskrift. Andre gange er det stik modsatte tilfældet. Og således i dag. Og således til netop dette indlæg. Derfor findes der ovenstående listet et par alternativer til fri afbenyttelse, hvis den valgte ikke falder i smag!

Nå, men som opfølgning på gårsdagens udgydelser oplyses det hermed, at rodet nu er udryddet. Alt er på plads, Ordnung har igen indfundet sig i træhytten. Tilmed er der i dag blevet garneret yderligere med lidt rengøring, som næsten tog magten fra mig! Gys!

Jeg har jo de hersens lamper.

To styk hænger over spisebordet. De er smukke, de er klassiske, de er så meget mig. De har dog en brist, når det kommer til afstøvningspotentialet! Det er ikke nemt, og det er som reglen noget, jeg går og opbygger overskud til over noget tid.

Nuvel, Mokkens vanlige energiniveau er ved at indfinde sig igen (proportionalt med udsigten til 14 dages ferie og forårets komme, sikkert!) efter en kortere, vel overstået, nedtur. Så det der med rengøring af de par lamper slog mig ikke ud af kurs, og så kunne jeg jo tilmed i samme moment også lige tjekke, om min teori omkring grunden til, at de to lamper ikke lyste helt ens, holdt stik.

For tesen var, at der var noget galt med materialet, som lamperne er lavet af. Den ene lyste skarpere end den anden, nemlig, og overvejelsen gik lidt på, om der mon var noget galt med den elektriske installation eller, som skrevet, lampernes beskaffenhed. Jeg var i min klogskab nået frem til det sidste, og jeg havde flere gange tænkt, at jeg skulle have dem med ind i forretningen og skabe mig over den kendsgerning, for det kan simpelthen ikke være rigitgt, når man har købt skidtet i dyre domme og blablabla!!

Og det er så her, den med overskriftens dovenskab endelig kommer ind i billedet: det viste sig jo (naturligvis), da jeg havde fået afmonteret begge lamper, at der i den ene sad en 25W-pære og i den anden en 40′er. Suk! Altså er det matrikelbestyrerinden, der på et tidspunkt – i et andet tilfælde af doevenskab – ikke har fået mokket sig sammen til at købe en ny pære med det rigtige antal watt, så der er blevet foranstalet en midlertidig løsning, som altså udløste grublerier og begyndende arrigskab over ringe lampekvalitet….

Så tæt på! Så tæt på (endnu en gang) at sætte blus under temperamentet og sarkasmen og lægge an til krig, bål og brand! Så tæt på at blamere sig over for butiksansat. Så tæt på voldsomt pinligt optrin.

Stopper med det der rengøring nu. Det har jo for vidtrækkende konsekvenser, helt enkelt!

2 indtil nu

2 kommentarer til “Reddet af dovenskab…”

  1. Pernilleon 20 feb 2006 at 00:23

    Er ‘doevenskab’ mon en særlig svær grad af ‘dovenskab’…? I så fald klart et ord, der bør indgå i mit aktive ordforråd fremover!

    Ordkløveri til side: Din blog er så hyggelig, Mie. :-) Føler somme tider næsten, jeg bor i din svenske knaldhytte. Så hjemlig er den, bloggen. Man kan altid kende din lune, selvironiske skrivestil. Fedt!

  2. Mieon 21 feb 2006 at 10:39

    @Lommen: Det er sådan en lille tester, som jeg ynder i smide i mine indlæg: Find stavefejlen(e)… ;-) Jeg takker for roserne; dejligt!!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply