nov 16 2005

Nymalet

Skriblet af kl. 21:19 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Så! Så så man lige mig i gang med pensel og malertape; måtte skifte farveharmoni i dagligstuen, da den anden lissom ikke lige var mig alligevel, vel. At man så efterfølgende må tage bøvlet med at tilpasse og tilrette er vel bare den del af charmen ved at stå på egne ben?

Nå, men jeg takker for diverse tilkendegivelser og kommentarer omkring min frigørelsesproces fra Lotte/Veninderne. Vi mødtes som aftalt i Statsamtet i går, og der er mulighed for at snage i detaljerne omkring de ved dén lejlighed opnåede overenskomster hér.

I mellemtiden har jeg haft et par sekunder tilovers til at fundere over mulige emner, som kunne være passende for denne blog. Og det har vist sig at være ganske få! Jeg skriver ikke om kommunal/regionsvalg, da jeg af gode grunde ikke har en mening om det (vent til de svenske kommunalvalg går i gang, så skal jeg med glæde undereholde om Svensson og Hanssons kampagner!), jeg skriver ikke om mit sexliv, da jeg af gode grunde… jeg mener… dét synes jeg bare ikke, I skal vide noget om (!), jeg skriver ikke om mit arbejde, da det ganske kort kan opsummeres som følger: noget med IT og noget med mennesker (woho!), jeg skriver ikke om fest, farver og one night stands, da det synes at tilhøre en helt anden tidsalder, der sluttede for omtrent 60 år siden!! See? Hvad efterlader det mig med af gode emner?

Well, jeg funderer videre og lader jer vide, når jeg kommer på noget brug-/holdbart, oki!!

4 indtil nu

4 kommentarer til “Nymalet”

 1. Bettyon 16 nov 2005 at 22:21

  Hmm. Det lader nok et eller andet tilbage at skrive om – jeg kan bare ikke lige komme på noget.

  Du har vel ikke fået kat eller hund? Eller børn? Det er jo snart længe siden :-D

 2. Anonymouson 18 nov 2005 at 11:50

  Aaarrjjjj…..hvor keeeedeligt!!! Hvorfor vil INGEN dele deres privatliv mere….???

  C :-D

 3. Mieon 18 nov 2005 at 15:38

  @Betty: nej, ingen börn endnu! Men i fälge Lotte er der killinger på vej – tal om dårlig timing!! Jeezz!

  @C: Du får nöjagtig så meget at vide, som du er i stadn til at luske ud af mig *hähä*

 4. Anonymouson 18 nov 2005 at 16:47

  No vale!!!

  C :-/

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply