jan 30 2006

Så stop dog!!

Skriblet af kl. 22:19 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Jeg HADER januar!

Øv! Jeg HADER januar noget så indædt, at jeg kan blive helt edderspændt bare ved tanken.

Den varer vel kun en måneds tid eller deromkring – jeg sidder dog her med en klar fornemmelse af, at den har varet tre år i år. Og den er ikke engang færdig. Hey, en eller anden, sluk for denne her lortemåned, og lad os komme videre!!

Og i år har den vist sig fra sin allergrummeste side: et dødsfald, en begravelse og en tragedie i nærmeste familie. Læg dertil, at samtlige weekender har været tætpakkede med dels sociale/familiære forpligtelser, oprydning og tømning af hus garneret med benhårde krav fra karrieren, sne i overvældende mængder og frost, frost, frost, mørke, mørke, mørke. Yderligere er bedsteveninden gået i kæreste/specialehi og er uden for rækkevidde, og kærligheden har lidt (for) trange kår og trives ikke optimalt.

Har ikke haft varmen i det, der føles som et halvt år snart…

Så stop dog den her pinsel af en måned, gider I?

4 indtil nu

4 kommentarer til “Så stop dog!!”

 1. Jesperon 31 jan 2006 at 09:07

  Altså, nu er det nemt at sidde under sydlige himmelstrøg (mere præcist Ringsted) og være noget så bedrevidende, men hvis man synes sne og frost er træls, er det så ikke lidt af en svipser at flytte til Sverige?

  Ellers enig i betragtningerne om at januar i almindelighed og den her i særdeleshed er til at undvære.

 2. christinaon 31 jan 2006 at 10:47

  Hæng i, great one!! Vi skal snart afsted :o)))
  Og veninden……hun skal nok krybe ud af sit hi igen.

 3. Heidion 31 jan 2006 at 12:52

  *puffer mit røde hår, og får det til at krølle lidt mere, iklædermig en kort rød kjole, hvide knæstrømper og sætter i skrål*

  “Tomorrow, tomorrow, I love you tomorrow – you´re only a day away”

 4. Mieon 31 jan 2006 at 16:49

  Jesper: Altsååå… jeg bor faktisk sydligere end Helsingør og kun en time øst om København. Der er ikke den store forskel på her og der sådan rent vejrmæssigt – heldigvis. Var en smut i Stockholm i sidste uge og røg lukt i ugunstig nedtrykthed over mængderne af sne, kulde og mørke deroppe….

  Heidi: *LOL* ja, du har ret – i morgen, når det ikke mere er januar, ser alting meget bedre ud. Det er jeg sikker på :-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply