jan 26 2006

At se og blive set….

Skriblet af kl. 23:41 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Havde oplysende samtale med medblogger i går omkring brugen/nødvendigheden/formålet af diverse statistikker, blogrolls osv. på blogmatriklen.

Kort kan siges: jeg bruger det ikke! Dels fordi jeg ikke gider finde ud af, hvordan man gør (læs: konfronteres med html-debilitet!) og dels fordi det er sådan lidt ligemeget for mig at vide, hvor mange gæster, der møver sig forbi min indkørsel i løbet af dagen! Misforstå mig ret: man vil vel gerne have besøgende, jovist, men hvorfra, hvordan og hvorfor de lige finder på at kigge forbi, er ikke så væsentligt for mig. Væsentlige er derimod kommentarerne fra kendte og ukendte *nudge nudge*…

Blogbot er ligeledes helt bevidst valgt fra – er sikker på, det ville afføde et (selvopbygget) forventningspres om at præstere og producere på daglig basis, og det ser jeg ingen grund til at bebyrde mig selv med. Nuvel, jeg kan jo læse rundt omkring, at Blogbots lister ofte er udgangspunktet for en tur rundt i blogland – men hey….. så mister jeg en potentiel læser, og en potentiel læser glipper måske et stjerneindlæg fra undertegnedes taster. Big deal? Ikke rigtigt, vel!!

Men men – når alt det er sagt, skal jeg være den første til at bekende, at det at se sit eget blognavn listet i kollegabloggeres rolls da er en sand fryd…. Jeg har spottet mig hele to steder på det seneste. Pudsigt og finurligt ;-)

Lidt har jo også ret, ikk…..

4 indtil nu

4 kommentarer til “At se og blive set….”

 1. Heidion 27 jan 2006 at 00:19

  Jeg er så modsætningen. Jeg er tilmeldt en statistik måler og ynder at kigge på de forskellige statistikker. Det er ikke så meget antallet af besøgende jeg kigger på, men mere hvorfra de kommer. Jeg syntes det er skægt, hvor stort et geografisk område man kan dække med et par enkelte linier her og der!

  …og *nudge* opfanget, ergo disse linier :-) (men nu også fordi jeg syntes jeg havde noget at bidrage med!)

 2. LaQuackon 27 jan 2006 at 00:25

  Hvis du nu alligevel skulle gå hen og blive en smule nysgerrig, så værs’go’ :)
  http://www.technorati.com/search/mokken.blogspot.com

 3. Mieon 27 jan 2006 at 12:26

  Ohhh nooo, Laquack – don’t get me started ;-)

 4. Bettyon 27 jan 2006 at 13:52

  Det er vel også lidt sådan en overgang? Når man starter en blog op er det jo spændende og lidt uhyggeligt at se, hvor mange (eller få) der kigger forbi og hvilken motorvej de tager. Lidt efter lidt falder nysgerrigheden – man glemmer at tjekke og skriver som man lyster, sådan da. :-)

  Nu kan du sige “been there, done that”.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply