jan 21 2006

Ææhh nej – det må jeg så sige nej til….!!

Skriblet af kl. 11:24 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

…tager lige en hurtig formiddagssurfer – lidt DMI, lidt blogbot, webmailen, en smule sudoku (en smule…ha!!), en anelse bytbil.se og til sidst en skvis Ekstrabladet.

Største overskrift:

Thorsen: Nu skinner solen igen!

Ææhh nej, Thorsen, det gør den så ikke, vel! Det sner jo! Og det har det gjort non-stop i snart 48 timer, så jeg er reelt sneet inde. Åbner jeg min hoveddør, vælter sneen ind i entréen. Vover jeg mig ud på min terasse, står jeg sne til knæene (til almen info: det går dårligt i spænd med sutsko!), og jeg er sgu blevet i tvivl om, om jeg glemte at parkere i indkørslen, da jeg kom hjem i går, eller om bilen faktisk er blevet væk….

Mon ikke det var en kende for tidligt at slippe ham ud i samfundet?

Ingen kommentarer endnu

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply