jan 13 2006

Beskæmmende….

Skriblet af kl. 12:16 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

…UPS!

Det der med nytårsfortsæt osv. er ikke lige min stil – jeg har så rigeligt at banke mig selv i nødden med, så hvorfor ligefrem opsøge flere (selv)tæsk ved latent fare for at dumpe prøven?

Derimod har jeg en idé om, at jeg skal være god ved mig selv – og det er man jo f.eks. ved at sørge for at være sund og rask, så man kan klare dagen og vejen uden store problemer.

Det der med sund og rask kan man læse en masse om hist og pist, og jeg bed for noget tid siden mærke i det gode råd fra Hjerteforeningen om at gå 10.000 skridt på daglig basis og derved have et solidt udgangspunkt for et stærkt helbred…

Nuvel, der er sjældent langt fra tanke til handling i min verden, så jeg fik hurtigt fat i en skridttæller, som jeg nu har haft påmonteret et par dage – hvor svært kan det dog være at gå sølle 10.000 skridt om dagen, tænkte jeg blåøjet (særligt jo ikke, når man har en hverdag, der inkluderer 2½-3 timers bilkørsel, 8-9 timers stillesiddende pc-arbejde krydret med en markant januar-stilstand, vel!?!).

Godt så….

Her på 4.-dagen har jeg noteret 3166 skridt som højeste score.

Skal vi ikke bare sige, at der er gjort plads til forbedringer også dér?

5 indtil nu

5 kommentarer til “Beskæmmende….”

 1. Jesperon 13 jan 2006 at 19:09

  Mine kolleger gik helt amok med de tingester for nylig – jeg stod klogeligt over. Jeg sidder alt for tæt på kaffevognen til nogensinde at komme op på 10.000 skridt. Og sådan en dims kan garanteret ikke finde ud af at tælle det når man cykler.

 2. Heidion 14 jan 2006 at 23:06

  *LOL*

  Ja hvor svært kan det være tænkte jeg også. Nem måde lige at holde øje med sin generelle sundhed.

  Nuvel – meget nemt er det også, men det er sgu et hårdt arbejde at nå op på de famøse 10.000 skridt! Derudover går der en masse tid på at tjekke den skide dims hele tiden!

  Jeg har faktisk været i stand til at nå de 10.000 et par gange – en gang viste den 42.000+ – der konkluderede jeg, at Føtex skridttæller nok er lidt for følsom, og tæller hver gang jeg rejser og sætter mig fra stolen også!

 3. Bettyon 15 jan 2006 at 17:31

  Du skal nok vente lidt med at bruge energi på at lave et statistik ark i Excel … :-D

 4. Annedortheon 16 jan 2006 at 18:06

  Hvad med at få en hund? :-)

 5. Mieon 16 jan 2006 at 19:45

  @jesper: hmmm, og jeg, der ikke drikker kaffe, får ikke engang et par “naturlige” skridt på den konto. Det er op ad bakke, du – uden cykel ;-)

  @heidi: *GGG* ja, det er rigtigt – der går lidt besættelse i at tjekke dingenoten i tide og utide… næsten flere gange, end der bliver taget skridt.

  @betty: hvor tror du selv, jeg henvender mig, hvis der skal laves excel-ark, hva?? :o)

  @annedorte: en hund passer ikke lige ind i en livsstil baseret på omtrent 12-14 timer væk fra hjemmet hver dag…. desværre!!!

  Til almen info kan jeg oplyse, at jeg har klaret de 10.000 uden større problemer de sidste tre dage – lørdag tog jeg natten til hjælp og dansede mig gennem kvoten ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply