jan 21 2010

Spoiinnngggg…

Sku hilse og sige, at der er drøn på, manner. Det nye job kræver sin kvinde, men efter et par turbulente første uger er jeg nu ved at finde mig tilrette i det og har fået et overblik over, hvad min opgave egentlig er. Som forventet meget større og omfangsrig, end man som udgangspunkt havde tænkt sig. Det er godt nok. Det betyder fast arbejde og en solid grund for at oparbejde “uundværlighed”, efterhånden som viden og indsigt opbygges. Og lad os SÅ snakke om den løn om et par måneder, chef :-)

Så den nye hverdag er ankommet. Og vi er ved at vænne os til den. Om end den byder på næsten 4 timers daglig transporttid for mig, hvilket er fuldstændigt uholdbart ift. familie og alt det der, der jo i bund og grund er meget vigtigere end noget som helst andet.

Så vi har sat huset til salg! Jep! Nu skal det være. Tanken har ligget og skvulpet i længere tid, men vi har ikke kunnet rykke på det, før vi kendte min arbejdssituation. Det gør vi nu, så nu er det nu. Kontrakten med ejendomsmægleren er skrevet under, billederne er taget, salgsopstillingen har vi netop godkendt. Og tilbage er der så bare at vente på køberne, der kommer trimlende i stride strømme og bare vil have denne skønne hytte. Så meget vil de have den, at de byder over hinanden, og så får Niller og jeg lige pludselig millioner og atter millioner på bankkontoen, og vi kan købe Mac’er til hele husholdningen og tage på en smuttur til Amsterdam og (knalde) sigthsee’e en hel weekend. Ikk?

Og så er Albert jo også blevet vuggestuebarn, og det er han naturligvis den skrappeste og dygtigste til at være. I hvert fald har han bjergtaget personalet dernede med sit evigglade humør, og de kalder ham Glade Albert og en lille “goding”. Succes hele vejen rundt. Ungen selv virker begejstret for konceptet og stortrives med at være blandt andre unger, og huset og “de voksne” er imødekommende og hyggelige, og vi overlader ham trygt i deres varetægt. Og tænk sig, nu pludrer han på svensk! Det er rigtigt! Han lyder mere og mere som Den Svenske Kok fra Muppet Show, når han tegner og fortæller om alt det, han oplever. Det er da mageløst! :-)

Og lige om lidt er han et år.

Og på et eller andet tidspunkt skal vi flytte.

Og så får vi se, hvad der SÅ sker :-)

5 indtil nu

5 kommentarer til “Spoiinnngggg…”

 1. Heidion 11 feb 2010 at 20:32

  Jeg syntes da helt klart at man kan kombinere både knalde og sightseeing! ;-) Måske ikke lige på samme tid… selv om man sikkert nok kunne det også; især i Amsterdam :-)

  …og så er jeg forøvrigt glad for at høre at I alle trives med den nye hverdag :-)

 2. Mokkenon 12 feb 2010 at 20:17

  Hæ! Amsterdam er helt sikkert stedet for et sightseeingknald *G*

  Og trives gør vi – mens vi forsøger at overleve :o)

 3. KitKaton 19 feb 2010 at 14:09

  Hep. Du har jo slet ikke nok at give dig til, så jeg har tagget dig. Her: http://futab.dk/2010/02/19/vis-mig-dit-k%C3%B8leskab/

  :)

 4. signeon 22 feb 2010 at 22:02

  Det er da frygteligt som jeg hele tiden er lige i hælene på dig ;-). Her er det anden uge på arbejdet efter barsel, Gustav i dagpleje, som han synes er ok, men absolut ikke lige så godt som at være sammen med sin moar.
  Vi har tilgengæld været heldige med salg af vores andel, og har boet i forstaden i snart to måneder. Det hele flaskede sig med køb og salg af boliger i efteråret.

  Held og lykke med både job og salg af bolig. Kigger forbi for at se, hvordan det går. Skulle du en gang opdatere bloggen :-)

  /Signe

  Ps nabohuset er til salg. Vi kan sagtens bruge nogle herlige naboen, og drengene kunne lege sammen :-)

 5. Ronja Brodinon 12 aug 2013 at 20:51

  Hej, jätte fin blogg! :D
  Skulle vara kul om du ställde några frågor i min frågestund! :D
  Kram Rooniie

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply