jul 21 2009

Sommerprojektet…

Skriblet af kl. 15:51 og kategoriseret som Livets gang i Lidenlund,Træhytteliv

Altså, ud over at bruge min barsel på at varetage unge, så er der også indtil flere krea-projekter på tegnebrættet. 

Det største må sige at være forvandling af tidligere lækker knaldrød sofa – nu falmet og halvmuggen terrasseslænger – til noget shabby cheekt med knald på sommerfarverne, praktisk tekstildug, fede bløde puder i massevis…. lige sådan en sag, der vil matche den hjemmelavede hyldeblomstdrik (well, det bliver så næste år – nåede det ikke lige i år, vel), hjemmbagte øko-biscottier og rabarbertærter i massevis (dem har jeg så heller ikke nået så mange af… næste år, jo!) og patchwork-tæppet, som jeg sikkert får overskud til at gå igang med at rimpe sammen næste år!

Gammel afdanket sag - snart top shabby!

Sofaen får jeg fikset i år. Det skal den. Ellers går den til af fugt og ælde, og så ryger hele shabby-projektet på gulvet. Det ville jeg være ked af, når jeg nu har brugt så mange stunder på at sidde derude og forestille mig, hvor toplækkert og misundelsesværdigt det hele bliver… engang!

Når sofaen er klar, så er der et bord, der skal males og have lækre klinker på sig (hvor finder man i øvrigt de der portugisiske klinker, som bare er så skønne??). Så skal jeg også lige have fundet seks afdankede stole, som jeg lige fikser på med lidt kapow-farve-maling, hvorefter jeg så laver nogle lækre hynder til dem, så man ikke får splinter i popo’en, når man sidder og venter på al den lækre grillmad, som min elskede fremtryller på vores fantastiske udekøkken, som ligenu består af en gasgrill, som vi lige har flottet os og ofret en ny rist til.

Nåja. Og så er der baljerne. Zinkbaljerne, som skulle stå fulde af lækkert blomsterflor – naturligvis sirligt nippede og i afstemte farver. Dem nåede jeg ikke lige at fyldt i år…. men til næste år, så får den for fulde gardiner! Derom hersker der ingen tvivl.

Til næste år er min terrasse klar til afbildning i “Os med tjekket bolig” . Til næste år. Jeg lover jer, det bliver vildt!

Men først: sofaombetrækningsprojekt… Nåja, og så vågnede Albert lige fra lur…

3 indtil nu

3 kommentarer til “Sommerprojektet…”

 1. Lotteon 25 jul 2009 at 16:39

  Hvor finder man i øvrigt de der portugisiske klinker, som bare er så skønne??

  I Jægersborggade nr. 47

  http://www.byggefind.dk/f.Que_?.html

 2. Randion 26 jul 2009 at 23:12

  Jeg har sjovt nok heller ikke løftet en finger i haven i år. Men næste år!!! Så skal alle krukker være toptunede med smukke blomster.

  (Næste år skriver jeg speciale og Linus er blevet mobil….hmm…måske om 5 år ;-)

 3. Suslingon 09 sep 2009 at 14:42

  Hej Mokkedulle,
  lang tid siden man har hørt noget fra dig. Er alt vel? Og trives alle – især kærligheden og Albert? Eller er du ganske enkelt groet til i de svenske skove? Eller måske er du tvangsaktiveret på et klemmeværksted?

  Vi vil også meget gerne se billeder. Men ord er nok. Du og din klare røst er savnet. Bare så du ved det!

  Kærligst Susling

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply