jul 17 2009

Jeg er her faktisk stadigvæk :-)

Skriblet af kl. 00:30 og kategoriseret som Livets gang i Lidenlund

Jeg er bare i fuld sving med at nyde det der moderskab, jo…

5 måneder

 Albert trives, jeg trives… og meget mere er der egentlig ikke at sige ligenu :-)

Om lidt skal jeg til at søge job, thi jeg jo havnede i den mildest talt noget uhensigtsmæssige situation, at mit gamle arbejde lukkede og slukkede omtrent samtidig, som jeg skulle til at træde fra på barsel. Uheldigt. Og irriterende. Så nu skal jeg i gang med at lede efter et job midt i min barsel. Og når man er bosat i Sverige er der en masse bureakratisk palaver, som man også skal tage stilling til. Det er ikke godt at miste arbejde, når man har hørt til det danske arbejdsmarked men er bosiddende uden for landets grænser. Og så er der alle rygterne om et presset marked, 4000 flere arbejdsløse om ugen – eller var det om dagen – eller måske om måneden? I hvert fald er tiderne ikke så gunstige, som de var for blot et år siden. Tal om dårlig timing. Der må sukkes. Det gør jeg dog ikke endnu, for foreløbigt nyder jeg bare denne stille periode i mit liv og forbløffes over, hvor hurtigt sådan en spunk vokser og udvikler sig. Dét er ligenu meget, meget vigtigere end noget andet. Og vi har stadig salt til ægget og smør på brødet (det har vi så ikke, vi skal jo tænke på linningen!)… :-)

Så jeg slår koldt vand i blodet og slapper af med mand og unge nu, mens sommeren er over os :-)

3 indtil nu

3 kommentarer til “Jeg er her faktisk stadigvæk :-)”

 1. Trison 18 jul 2009 at 22:44

  Jeg priser mig lykkelig for at jeg var så smart at tage en uddannelse som ikke bliver ramt af finansgrisen sådan lige med det samme. (Og for at de har sagt på mit gamle arbejde at jeg bare skal sige til når jeg er klar.)

  -Hvor bliver han dog stor, din Albert. Og hvor ser han klog og intelligent ud. :)

 2. Mieon 19 jul 2009 at 19:03

  Tja, det var nu ikke finansgrisen, der kom og stak sin sorte snude i hjulet… men ingen tvivl om, at der er områder på arbejdsmarkedet, hvor jobs hænger mere på træerne end lige dér, hvor jeg slår mine folder :-| Tid til nytænkning, I guess :-)

  Albert bliver helt vild stor – og dejlig – og fantastisk…. og forhåbentligt klog og intelligent :o)

  Tak :-)

 3. Anitaon 20 jul 2009 at 10:20

  Det var filendansemig godt at høre din røst igen og også at få lov at se et billede af den lækre spunk.

  Han er lige til at lave pruttelyde på, er han :-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply