dec 28 2005

Med vækkeuret på max-snooze

Skriblet af kl. 11:57 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Nødvendigheden af striks overholdelse af gårsdagens plan er i dag uomtvistelig: i går aftes ankom to stk. bedsteveninder til træhytten, og der blev kaglet og grinet i rigelige mængder til langt ud på natten. Jeg forlod selskabet i passende tid til at kunne få øjne et par timer før de logerende her til morgen og har nu siddet og nydt husets knirkende stilhed, brændeovnens knurren og synet af hvirvlende sneflokke uden for vinduet, alt mens en del arbejde er kommet fra hånden….

Nu rumsterer det deroppe. Et vækkeur har bimlet med 10-minutters interval i en lille times tid nu, og jeg kender mine veninder godt nok til at vide, at der er ca. 15 min. til, at de tumler ned af trappen…

Det bliver en skøn dag – vi skal ud og trampe i sneen, læse dameblade, sludre og pludre….

Kaffen er klar, tøser :-)

Ingen kommentarer endnu

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply