dec 03 2008

Fed røv…

Skriblet af kl. 13:31 og kategoriseret som Livets gang i Lidenlund,Mens vi venter...

Nå, så har jeg lige været til tjek hos barnmorskan igen.

Babys hjertelyd – tjek!

Mavens omgang – tjek!

Mit blodtryk- tjek!

Babys position i mave – utjek!

Eller det vil sige; den har jo så ikke vendt sig og placeret sig med hovedet nedad, som den forventeligt skulle have gjort by now. Den sidder simpelthen op inde i sækken på mig – behageligt placeret med måsen lige ned i mit bækken (hvilket afstedkommer uophørlig påtrængende tissetrang…belastende!), og det er jo noget værre uvæsen. Well well – den får lige et par uger mere til at fatte meldingen, inden der så bliver kørt ekstra scanning, eventuelt forsøg på at vende den udefra (yirk!) mm. i stilling, så der er absolut ingen panik endnu. Barnmorskan nævnte også, at det sagtens kunne være, at den “rumpa” snart blev for stor til at passe ned i bækkenet, så det sikkert helt ville give sig selv.

Og så var det jo, at jeg tænkte, at jeg jo kunne gøre mit til at fremskynde en opfedningsproces lidt – så jeg har lige hældt en pose kryddermandler indenbords for lissom at give junior dér fuld opbakning og motivation til at få røven med sig (bogstavelig talt!) og se at få den vendt op i stedet for ned.

Afventer spændt resultatet – har en rulle marcipan og en stang nougat klar, hvis der skulle blive behov for mere baldeguf.

 

:-)

3 indtil nu

3 kommentarer til “Fed røv…”

 1. Trison 03 dec 2008 at 20:33

  Jeg er heller ikke specielt tryg ved tanken om at ungen skal vendes inde i maven. Synes i forvejen det er ubehageligt nok når jordemoderen står og trykker på maven for at finde ud af hvordan den ligger. Uh nej, jeg tror liiige jeg skal prøve med lidt baldeguf også. Kryddermandler, hvad er det? Noget svensk? Kan det erstattes med brændte mandler? :)

 2. Mokkenon 06 dec 2008 at 11:09

  Kryddermandler er de der mandler med nougat/chokoladeovertræk rullet i noget hvidt pulver – de kommer tilsyneladende kun i små poser á sølle 80 gr. eller sådan noget. Vil frekventere Metro snarest og se, om de skulle findes i en industrikøkkenspand…

  :-)

 3. Trison 06 dec 2008 at 17:45

  Hvis de gør, så køb lige en spand til mig også. :)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply