nov 25 2008

Countdown…

Skriblet af kl. 19:20 og kategoriseret som Mens vi venter...

3 uger og 3 dage. Og så er jeg den, der er smuttet på barsel.

Der tælles ned – jeg er efterhånden klar!

Klar til at slippe for med djævlens vold og magt at skulle ud af sengen hver morgen – lige nøjagtigt når jeg sover allerbedst og endelig har fundet ro efter en halv nats venden og drejen og utallige toiletbesøg… Manner, hvor skal det blive godt og tørne om på den anden side og sove, til kroppen af sig selv konstaterer, at den har fået nok og er klar til dag og dont.

Klar til at slippe for “det pæne tøj”, der strammer og irriterer – i stigende grad i løbet af sådan en dag. De løse joggingbukser kan vente sig; der er overarbejdstimer på vej til dem. Om 3 uger og 3 dage…

Klar til at slippe for at skulle tage stilling til problemstillinger og udfordringer. Klar til bare at læne mig tilbage i sofaen og blot spekulere over strikkeopskrifter og næste måltid. Blot have tid til for alvor at mærke livet i maven, se frem til, forestille sig, glæde sig. Uden afbrydelser.

Jeg var egentlig spændt på, om jeg ville nå hertil. Til nedtælling. Om det ville være med blandede følelser, at stikket til arbejdsmarkedet skulle trækkes ud for en stund eller ej.

Følelserne er såmænd blandede. Måske mest fordi alt det kendte lukkes og slukkes på fredag, og de resterende 3 uger kommer til at stå i uafklarethedens, uvidenhedens tegn. Så meget nyt, så meget spændende – og så lidt energi og overskud til for alvor at orke tage mig af det. Tiden skal bare gå, og så skal jeg på barsel. Om 3 uger og 3 dage.

4 indtil nu

4 kommentarer til “Countdown…”

 1. Lotteon 26 nov 2008 at 12:49

  Nej nej nej…..ikke de løse grå…

  JEG MAGTER DET IKKE !!!!

  OG tænk også på Niller…

  Det holder IKKE….*G*

  Du må erhverve et par nye…

  Beige eller marineblå..og IKKE i velour..

  Please….

  *G*

 2. Mokkenon 26 nov 2008 at 16:43

  Hæhæhæææ… de grå er røget for længst – i en rituel seance sammen med Nillers de sorte fra ´82 eller der omkring :D

  De er nu sorte… men ikke mindre comfy af den grund :-)

 3. suslingon 26 nov 2008 at 17:03

  Åh disse minder! Det er knap 18 år siden nu…men jeg husker følelelsen af finalitet – afsluttede studiet, sluttede studiejob og skulle til at ekstemporere på konceptet mor!! Det var næsten for meget…! Havde bekymrede drømme om, hvordan man mon holdt sådan et bette kravl i live..og strikkede febrilsk små trøjer i blødt angora – jeg strikker og strikkede ellers aldrig. Men det gik…og siden har jeg aldrig set mig tilbage ;-)

  Kærligst Sus

 4. Signeon 29 nov 2008 at 09:26

  Vi kan næsten lave count down sammen, der er heller ikke længe til at jeg går på barselsorlov.

  Middagslur, siger jeg bare! – den skal jeg nyde fra midten af december og frem til bebsen kommer ud til os ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply