dec 27 2005

Kvinde med plan – helt stram plan….

Skriblet af kl. 10:48 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Glædelig jul til de lykkelige medmennesker, der holder fri i disse dage…

Det gør jeg så ikke! Men “never mind”, som vi siger på gedigent nudansk, for jeg arbejder hjemmefra i disse “mellandagarna”, som de så siger på klingende skånsk heromkring…

Jeg ikke bare arbejder hjemme – jeg arbejder hjemme med en skudsikker plan:
Jeg knokler helt igennem 2-3 dage for så at være mindre manisk en enkelt af dagene, hvor jeg i stedet kan hygge mig med min(e) kære. Smart ikk?

Planen går i sin enkelthed ud på, at jeg hver dag står tidligt op og kommer i gang fra morgenstunden (i den beregning ingen skelen til, at jeg altid har arbejdet bedst fra engang om eftermiddagen og det meste af natten med…. nej nej, samfundet sætter i gang kl. 8, Mie, så du sætter i gang kl. 7 for at være på forkant med hændelserne!). Bleh!! Så arbejder jeg et par timer mere end de normale 7,5 hver dag – tamper i tasterne, mens en skive brød kastes indenbords til frokost osv. osv. I fanger vel konceptet efterhånden, ikk?!

Godt så! I dag er så dag 1 for udførelsen af min nye plan. Det går godt. Bedre end forventet. Måske ikke optimalt. Der er stadig plads til forbedringer.

Kl. er snart 10, og jeg er så småt ved at være klar. Skal bare liiiiiige……

En fornemmelse af, at jeg måske ikke behøver anstrenge mig for at komme på gode nytårsfortsæt, sniger sig ind på mig…

Blot en enkelt kommentar er det blevet til

En kommentar til “Kvinde med plan – helt stram plan….”

  1. Bettyon 28 dec 2005 at 15:29

    Glædelig bagjul. Godt at høre, at man ikke er den eneste i verden (ca.), der knokler. Hjemmearbejdspladser er toppen. Der er da heller ikke noget bedre end at kunne sidde på pinden og arbejde i py og morgenhår ;-) Godt man ikke er web-kamera overvåget. Yikes!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply