sep 10 2008

Omtrent et par koteletter…

Skriblet af kl. 18:29 og kategoriseret som Mens vi venter...

…sådan sagde hun altså – min gode moder – da jeg nævnte, at min voksende mave pt. rummer et stk. 400-grams baby.

Ifølge scanningen i dag, så er alt vel. Den vokser og trives, hjertet banker løs, klapperne har vi nu set i fuld funktion og ikke mindst…tadaaaa… nu har vi også fået set venstre fod med tilhørende tæer.

Vi fik billeder med hjem. Det kræver stadig en vis grad af scanningsbilledkundskab for at kende op og ned på dem, men da vi fik øjne og mund udpeget, kunne vi selvfølgelig (well!) se, hvad der var hvad. Den ligner stadig Niels. Og vi ved stadig ikke, hvad det bliver.

Så alt er super. Har også fået handlet graviditetsnecessities hjem fra internettet. Hvor jeg dog elsker det sted. Sidder nu her og nyder min nye comfort med (under)tøj, der rent faktisk kan nå rundt og op omkring de forstørrede dele af min krop.

Nåja, og kroppen som sådan er åbenbart ikke forstørret synderligt. Holder mig stadig på ca. 1 kilos vægtstigning – og er over halvvejs. Jeg er godt tilfreds!

Derudover sker der ikke det vilde. Altså ud over, at jeg har mistet mit arbejde og således ikke lige har noget godt, stabilt og trygt at vende tilbage til. Nyheden er fordøjet, der er indgået en fornuftig aftrædelsesaftale – og tilbage er der sådan set bare at tælle ned til barsel, der så faktisk som en form for godt-køb kommer til at starte omtrent tre uger før, den egentlig ville træde i kraft. Det er ok.

Det stressede mig lige i et par dage, men nu har jeg igen fundet min kommende-mor-intet-kan-røre-mig-for-jeg-er-i-balance-karma, og fokus ligger lige nu faktisk mere på babystrik, strækmærker (gisp…har spottet tre – 3 – allerede!), barnevognsindkøb og sådan noget.

Og nu er jeg sulten. Igen. Jeg er sulten hele tiden. Men ikke længere så træt…

2 indtil nu

2 kommentarer til “Omtrent et par koteletter…”

 1. Trison 10 sep 2008 at 19:35

  Det kan da godt ske at du kun har taget et kilo på, men så har jeg til gengæld ikke fået nogen strækmærker. HA!

  :)

 2. Lotteon 11 sep 2008 at 11:33

  “Den ligner stadig Niels”

  Det kan den vokse sig fra…

  ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply