dec 21 2005

SÅ skruer vi ned for sentimentaliteten, tak

Skriblet af kl. 22:30 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

…. hva’ dælen sker der?

Tror denodelyn’me julen og al det der vi-elsker-alle-hinanden-kan-ikke-finde-ud-af-bare-at-sige-det-og-viser-det-derfor-med-store-gaver-halløj har fucked seriøst med kasketten på mig: drøner rundt i hytten og rydder op, strikker en varm plaid til min mormor, skriver indholdsrige digte og udtænker en kur mod alverdens ondskab ligger på sofaen og stener, zapper dovent fra kanal til kanal og hænger et kort øjeblik ved noget Ekstrem Hjemmeservice, hvor “native american soldiers” (læs: indianere, der har været i krig for The Land of the Free (!)) får overrakt et forsamlingshus, hvor de kan mødes og opretholde traditioner og så’n – - – og hvad sker der?

Jeg får tårer i øjenkrogen og må synke en ekstra gang!!!

Sluk lige for det der jul, tak. Kan tydeligvis ikke håndtere det….

Blot en enkelt kommentar er det blevet til

En kommentar til “SÅ skruer vi ned for sentimentaliteten, tak”

  1. Bettyon 22 dec 2005 at 21:34

    Ja, det er noget værre noget. Jeg så også noget af programmet … men skvattede fuldstændig udmattet om på sofaen. Så fik jeg heller ikke lavet konfekten dén aften. Og så har jeg ondt i min “koblingsfod”.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply