apr 24 2008

Halvbesvimet og heleksalteret…

Skriblet af kl. 16:51 og kategoriseret som Den glade nyhed

…så sidder man her og arbejder hjemme. Det går egentlig meget stille og roligt for sig. Lige indtil der tjekker en mail ind fra veninde/tidligere kollega: “Provence en uge i maj, 1300 kr t/r. Er du på?”.

Om jeg var på, mand?

Jep! Al mavekneb og mistet nattesøvn i spekulation over de økonomiske tilstande i træhytten måtte vige, thi jeg måtte lige ind og sikre mig en billet til Nice – og dermed adgang til det skønne Provence i al sin forårsflor. Billet til et hav af liflige dufte og fantastiske udsigter, dejlige dage i gode venners lag med rosévin på terrassen, sol på næsen og dejlig mad til gane og mave.

Så sidder her og udøver kunstigt åndedræt på mig selv; måtte jo lige fluks-cleare spontanferie med boss og alt sådan noget.

Men det er sikkert og vist. Provence ser mig i maj…

:-)

3 indtil nu

3 kommentarer til “Halvbesvimet og heleksalteret…”

  1. Heidion 24 apr 2008 at 19:04

    Ja ja som du kan… men jeg skal til Bindslev til maj til konfirmation. Ja det skal jeg nemlig; så jeg er absolut ikke misundelig nej! HA! ;-)

  2. Mokkenon 26 apr 2008 at 20:00

    @heidi: Bindslev lyder faktisk også tilpas eksotisk – måtte lige en tur på krak’en for at finde ud af, hvor det egentlig ligger :o)

  3. pedrsnon 27 apr 2008 at 20:44

    Aihh – Provence!.. hvor fedt – sikke en fantastisk impulsivitet :D

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply