apr 23 2008

Åhh neeej, nye sko…

Skriblet af kl. 07:24 og kategoriseret som Anti-shopping

En af dagene skal jeg ud og have fat i et par nye sko. Sådan et par sommer-nogen, I ved. For solen skinner jo, og sommeren er vist lige om hjørnet.

Jeg kan ikke lide at købe nye sko. Jeg kan i det hele taget ikke lide at købe tøj. Shoppe, som det vel hedder. Jeg kan ikke lide det. Jeg ved ikke hvorfor – i bund og grund synes jeg vel bare, at det er spild af tid.

Jeg er meget praktisk anlagt. Jeg orker ikke ose rundt i flere butikker og gøre mig overvejelser om det ene eller det andet. Ikke sådan at forstå, at jeg ikke har en mening om, hvad jeg vil have, eller hvad jeg kunne finde på at iklæde mig. Som reglen er jeg faktisk ganske nydeligt klædt og så’n – men den forudgående indkøbsproces har som oftest været mig en plage.

Jeg ved, hvilke butikker, jeg skal gå i for at finde det, jeg vil have. Så en af dagene tager jeg en dyb indånding og får det overstået, så jeg kan gå sommeren i møde på fint indpakkede fødder.

Lige her en af dagene…

2 indtil nu

2 kommentarer til “Åhh neeej, nye sko…”

 1. Heidion 23 apr 2008 at 22:16

  Jeg er heeelt med dig der. Jeg er altså heller ikke lige født med det der shopping gen, og bliver ganske hurtig træt af at gå og ose, prøve, vurdere og måske beslutte sig.

  Jeg ved nogenlunde hvor jeg skal hen, hvad jeg kigger efter og tager det. Mit shoppint i forhold til tøj og sko tager max en time; jeg kan ved den søde grød ikke få en hel formiddag, eftermiddag eller en hel dag til at gå med det.

  Men jeg kan godt lide at købe sko :)

 2. Betinaon 27 apr 2008 at 21:25

  Har det på eksakt samme sättet.

  Nu skal du jo til udlandet snart, så jeg ved ikke om budgettet hænger sammen til, ellers kan jeg varmt anbefale at blive neger. At gå som en neger, øhm. Eller … aij. Jeg mener, du skal da have sådan nogle MBT, Masai-sko, dér.

  Jeg har lige fået et par MBT sandaler i fø’sdagsgave og det er altså rigtig fedt at gå i dem, selv om de koster en bondegård. Hvis du siger til dig selv, at det er for din rygs skyld, kan du måske lempe det ind i planerne?

  De er i øvrigt ganske diskrete og man lægger ikke mærke til at sålerne er lidt anderledes formet. Værd at kaste penge efter, syn’s jeg.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply