dec 19 2005

næsten 88888

Skriblet af kl. 14:22 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Jep, så mange kilometer har min nuværende bil efterhånden transporteret mig rundt til nær og fjern på bare et par år – og den har gjort det godt. Rigtig godt endda. Men… tiden er oprunden, hvor jeg så småt begynder at kigge mig rundt efter en ny karet.

Valget er svært men står umiddelbart mellem denne her øse, som oser af overskud, elegance, kvalitet og andre lækre plusord:


Og denne hersens, som bare emmer af tøse-power og -stil og er rapkæftet på en behagelig, tilbagelænet country style-agtig måde:


Jeg mener jo, begge passer eminent til mig som person, lissom!

140.000 svenske spænd skiller de to ad…..

Hmmm….

Jeg kunne jo i princippet også bare beholde min nuværende udmærkede slæde og blot glædes ved den fine kørselsøkonomi og gedigne komfort – og fortrænge, at der er liiige lovligt meget “mor-til-tre-på-vej-til-børnehaven”-signal i den. Og NEJ, jeg har endda ikke de dersens bamseansigtsolskærmerædsler monteret i bagsideruderne!!!

6 indtil nu

6 kommentarer til “næsten 88888”

 1. Bettyon 19 dec 2005 at 14:59

  Hvilken én er der mest plads til at importere danske billig-bajere i? Det er jo altså også et stort økonomisk punkt at tage højde for. (Mange bække små …)

 2. christinaon 20 dec 2005 at 09:23

  Nej nej neeeeeeeeej Lady!!! Du VED jo godt, at det er DIG, der skal betale min næste vinterferie!! Nu hvor du er blevet en total karriere-agtig VIP-person! Så ingen bilkøb nu.
  Du skulle meget hellere begynde at overveje, hvor vi skal hen næste gang – det varer jo ikke længe, før vi står med en BRUGT ferie i baggagen ;-)

 3. Bettyon 20 dec 2005 at 14:18

  P.S. Jeg stemmer for RAV4′eren hvis du endelig skal ha’ en ny dyt. Hjortshøj gjorde stort indtryk på mig i reklamen :-)

  Kan man få den i rød? Det ville lige passe til dig :D

 4. Ullaon 20 dec 2005 at 23:36

  Arhhhhahaha, jeg læste det som “fjärtstyrt centrallås” i linket om din nuværende bil. Damn!

  Jeg vil forresten til enhver tid stemme på en lille fræk flaskegrøn MG’er. Suk!

 5. Mieon 21 dec 2005 at 14:07

  @Betty: nu hører det jo ikke til sjældenhederne, at jeg smutter over broen, så mulig ølvolumen er ikke altafgørende… Jeg selv hælder mest til RAV’en – men rød, siger?

  @Christina: hvad fabler du om??? :o)

  @Ulla: Hæææhæææ… man ved da aldrig – har ikke prøvet at fjärtstyre centrallåsen; tester i aften (i ly af mørket) og melder tilbage. MG’en er udelukket – lumbago og bred røv er desværre inkompatibelt med dém model ;o)

 6. Uden Relevanson 21 dec 2005 at 18:49

  TOyota = lortebil

  skal det være en af de to, så skal det være BMWén

  må jeg lige gøre opmærxom på BMW Z4 coupeén der kommer til april.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply