apr 20 2008

Extreme living room makeover eller noget…

Skriblet af kl. 17:57 og kategoriseret som Træhytteliv

…eller noget, der ligner!

Midt i al wordpress-installations- og blogrenoveringshalløjet har jeg da helt forsømt at fortælle om det, der virkelig batter noget…

Jeg – eller vi, bør jeg vel retteligt skrive – har bestilt ny sofa! Jow, den er god nok. Ud med de sørgerlige rester af den store røde fra Ikea, som egentlig var tiltænkt at skulle holde en 5-6 år eller sådan noget, men som vist nok har fulgt mig i henved 10 år efterhånden. Eller lige der omkring. I hvert fald er den træt og mere nu mere grå end rød, den er plettet og solbleget, og dens hynder indeholder vel efterhånden litervis af spildt saftevand og andre substanser, som vi ikke her behøver komme nærmere ind på ligenu.

Så en hurtig beslutning blev taget; det tog os vel kun 3-4 måneder at bestemme størrelse, materiale, farve og alt det der.

Det blev til en hjørnesofa i cognacfarvet læder, som forhåbentligt vil matche så udemærket med det flygel, der ankommer til residensen engang i nær fremtid. Det er et arvestykke fra Niels’ mormor, og at få det herover og stå vil være en meget stor ting for ham – så snart er vi sådan nogen, der kommer fra et hjem med flygel.

Well, alt i alt meget meget lækkert. Læg dertil, at vi lige har fået lagt nyt gulv – fyrretræsplanker, som er blevet ludbehandlet og smurt ind i hvidpigmenteret olie, så det nu fremstår lyst og smukt. I går fik jeg malet endnu et par vinduer i stuen hvide – de var før sorte – og henover sommeren vil de sidste også få en gang hattelak, så de alle kan trække så meget lys som muligt ind i hytten.

Jeg er svært tilpas med det hele og ville naturligvis gerne dokumentere det hele med før- og efter billeder, men jeg har inet kamera, der virker! Med udgiftsniveauet pt. er der noget, der tyder på, at der går tid, før der bliver overskud til elektronisk tingentangel…

Man kan jo altså heller ikke få det hele på én gang, vel – men I hører nu heller ikke mig klage det mindste…

Blot en enkelt kommentar er det blevet til

En kommentar til “Extreme living room makeover eller noget…”

  1. pedrsnon 22 apr 2008 at 20:38

    uhh – mann det rykker!! Sejt :)

    . .

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply