nov 17 2007

Hm!

Skriblet af kl. 18:50 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Nogle blogger dagligt – andre mange gange dagligt – og Mokken blogger så en gang om ugen eller sådan noget, lader det til…

Nok om dét!

Man sidder tilbage med et hm! Stemmeret eller ej, så blev valgaftenen fulgt tæt med DR Online snurrende på den bærbare i lystig samklang med havregrynskugler, tæppe, tætpakket hygge og paralleldiskussioner undervejs.

Altsammen meget godt. Men det endte med et hm!

Egentlig vandt dem, jeg holdt med. Vist nok. Og så alligevel ikke helt, vel. Det var lissom om, at den varme luft godt nok fyldte valgballoner, der dog stille og roligt fes ud i ingenting, efterhånden som resultaterne trillede ind over skærmen i et væld af overdreven grafik og naragtige såkaldte journalisters såkaldte dybdeborende og bidende spørgsmål.

Det var hattefis og røv og nøgler. Det blev til et hm!

Ikke meget mere end et hm!

Ingen kommentarer endnu

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply