nov 10 2007

Nananananaaaaa…

Skriblet af kl. 23:47 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Jeg hører ikke, jeg ser ikke. Jeg fortrænger!

Jeg lader som om, at jeg har glemt det og bare er ligeglad.

Men det er jeg jo ikke. Slet ikke, faktisk. Jeg er ikke ligeglad med det der folketingsvalg, der skulle være lige på trapperne.

Havde min politisk interesserede, bevidste, særdeles vidende, skarpe, hyperanalytiske cand. scient. pol.-søster i røret i dag. Hun talte om et valg á la ´73. Altså sådan ét, der går over i historien og sætter paradigmeskift i værk.

Tror, hun har ret. Hver en stemme kommer til at gøre en forskel denne gang.

Og min stemme er taget fra mig…

Jeg hører ikke, jeg ser ikke… Jeg fortrænger!

5 indtil nu

5 kommentarer til “Nananananaaaaa…”

 1. Ireneon 11 nov 2007 at 04:28

  Hermed et udviklingskvidder fra den lysegrønne: http://furiens.wordpress.com/2007/11/09/udviklingsborgerskab/

 2. Annette i Barcelonaon 11 nov 2007 at 10:38

  …Min stemme har de også taget fra mig. En del af mig er faktisk glad for at jeg ikke skal stemme i år for jeg bor jo ikke i Danmark… MEN det gør mine kære jo… og hvem ved en dag, vender jeg måske tilbage? og så vil jeg sgu gerne have lov at sætte mit præg denne gang også… Men jeg må ikke. Hrmmff…

 3. Ireneon 11 nov 2007 at 21:10

  Annette, efter min overbevisning skal dette landstilhør, eller borgerskab helt tages ud af ligningen og så skal alverdensmenneskeheden have stemmeret der hvor de betaler skat. Det er så såre enkelt. Os der bor ude og reelt ikke bidrager med noget til det danske samfund, vi har ikke krav på valgret, synes jeg, kun hvis vi betaler skat i DK, og det gør de færreste af os. Jo.

 4. Mieon 12 nov 2007 at 14:48

  Nemlig, Irene – er så ganske enig, er jeg.

  Og jeg betaler skat i DK, så derfor synes jeg jo netop, at min stemme burde kunne tælles med…

  Måske engang, måske engang – når også “apperatet” har fundet ud af, at mennesker ikke længere lader sig holde tilbage af grænser af divergerende karakter!

 5. Ireneon 17 nov 2007 at 22:17

  Måske en dag …

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply