maj 22 2007

Jeg er så ligeglad…

Skriblet af kl. 09:49 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

…der er åbenbart et eller andet mærkeligt ved min mobiltelefon for tiden – eller måske er det mit abbonnement eller noget. I hvert fald kan jeg nogen gange modtage sms’er “i klumper” – sms’er, der er afsendt laaaangt tidligere men som altså først når frem til mig laaaangt senere.

Det er ok med mig! Sådan stort set altså, for på et eller andet tidspunkt skal der da nok dumpe en sms af vigtighed ind i maskineriet, som jeg rigtig gerne ville have haft real time, så at sige.

Men altså. Ligenu generer det mig ikke nok til at gøre noget ved det. Bevares, det er da lidt irriterende lige at skulle nævne for folk, at jeg altså først svarer efter en rum tid, fordi min sms-maskine har humørsvingninger og så’n – men i det store hele er det sådan set ok.

Har hørt om det der “off grid”, som skulle være så trendy. Noget med, at man ikke sådan bare er tilgængelig døgnet rundt og i enhver situation. O’boy mand, så går man her og er maks med på noderne – og man ved det ikke engang! For jeg har ærlig talt brugt min ledighedsperiode til at hoppe det der “off grid”. Jeg har været træg med mobilen (og ikke udelukkende grundet tekniske problemer, indrømmet!!), mine messenger-kompiser vil kunne bekræfte, at jeg sjældent er at finde dér, og mail-anvendelsen har også fået et nyk ned i og med, at jeg jo faktisk ikke har siddet ved computeren 8-16 som vanligt, vel.

Men nu skal jeg snart starte på arbejde igen, og så kommer der naturligt rytmer og rutiner ind i hverdagen. Det er sgu nok meget sundt – har været off længe nok…

Kan man på nogen måde være “semi grid”, for så er det dét, jeg vil tilstræbe at være fremover. Hvis mobilen vil, altså :-)

2 indtil nu

2 kommentarer til “Jeg er så ligeglad…”

  1. suslingon 22 maj 2007 at 15:42

    Selvfølgelig kan man det….semigrid – semitrendy-semisigselv – sgu da en meget god konstellation……Jeg praktiserer den selv….sms? hvad? hvordan gør man nu lige det? Min bette-store-datter sender til gengæld sådan cirka 4-5000! på en måned! Hende om det…..:-)

  2. Mieon 23 maj 2007 at 14:35

    @susling: Der indføres hermed generel semi i hytten… Ahhh, kan allerede mærke, de funger ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply