maj 15 2007

Jeg ved hvorfor!!!

Skriblet af kl. 23:34 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Nå, jeg kan se, at jeg er ved at opbygge et gennemsnit på i alt én kommentar pr. indlæg (ja, 1!) – og jeg har grublet over, hvorfor dét nu kan være. Og jeg ved nu hvorfor!

Det er naturligvis fordi, I savner fotodokumentation, der relaterer sig til mine udgydelser, ikk?! Jow jow, jeg, der har vænnet mine læsere til hyppige kig ind i gemakkerne har lukket for det varme vand. Ikke med den gode vilje, godt nok, men mere fordi mit ellers udemærkede digitalkamera har svigtet mig og nu kun ønsker at bidrage med sorte billeder til samlingen.

Så jeg har et stk. sort billede af nuser kat, der ligger og spinder i kærestebarnets dukkevogn (nååååårrrhhh!), endnu et af nyplantede blomster, som jeg ikke kender navnene på, og i dag har jeg så knipset en række af min farfars gamle hjørneskab, som er undergået en helt fantatisk forandring mellem mine kreative og altid arbejdsomme hænder, der har givet det en gang hattelak, så det nu er lysegrønt i stedet for den uklædelige fyrretræsfarve, det havde tidligere.

Se, når man ikke sørger for at bringe slige sager på forsiden, så kan man heller ikke forvente kommentarer, vel! Det siger sig selv, jo!

Alternativt kan det også skyldes, at jeg kun skriver sporadisk om emner, der ikke interesserer nogen som helst – og tilmed viser blogland min totale arrogance ved sjældnere og sjældnere at belemre mig selv med at kommentere hos andre bloggere (og dette på trods af, at jeg læser med ret så mange steder). Burde vist skamme mig!!

Blot en enkelt kommentar er det blevet til

En kommentar til “Jeg ved hvorfor!!!”

  1. Fru Greenon 16 maj 2007 at 07:46

    Eller at vi læser dine indlæg, følger med … og skriver ikke kommentarer – fordi vi ikke lige har noget fornuftigt at tilføje.

    Jeg følger med, Mie – med eller uden billeder. For du skaber jo også billeder i den indre biograf.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply