dec 15 2005

Gisp!

Skriblet af kl. 20:22 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

….har for første gang i lange tider i dag haft mulighed for at se mit hjem i nogenlunde dagslys – ikke ubetinget den frydefulde oplevelse, jeg forventede!!

Hvem fanden har været forbi og drysse støv og nullermænd ud over hele huset, hva? Helt ærligt!

Vedkommende bedes venligst afhente sine efterladenskaber snarest muligt.

Jeg mener det!

NU!

5 indtil nu

5 kommentarer til “Gisp!”

 1. Jesperon 15 dec 2005 at 20:36

  Det er jul – nisserne når helt til Sverige. Det er DEM der spreder snavs og støv i vores hjem. Der er findes kun een kur – man skal flytte sammen med en kvinde. Så forsvinder de af sig selv, har jeg bemærmet.

 2. Mieon 15 dec 2005 at 21:08

  Flytte sammen med en kvinde? Andre gode forslag, Jesper *G*…

 3. Overgangspavenon 15 dec 2005 at 23:30

  Jeg har også en usynlig roommate. Min er specielt god til at smide alt mit tøj i en dynge på sengen og til at akkumulere opvask.

 4. Jesperon 17 dec 2005 at 09:07

  Altså, det virkede fint for mig, at flytte sammen med en kvinde.

  En anden mulighed er at tænke i de baner at snavset må komme udefra og blive slæbt med ind. Efter lidt tid må det vende, så man slæber mere skidt med ud end ind, og på den måde kan man holde sit hjem forholdsvis rent. Det kræver muligvis lidt tilvænning og jeg tror mest det er ungkarle der praktiserer den løsning.

 5. Mieon 18 dec 2005 at 17:37

  @overgangspaven: flyt i hus! Sådan nogle har nemlig både “vasketøjsskab”, som nemt skjuler beskidte klæder fra en 3-ugers tid, og opvaskemaskine. Genialt! Ulemper, spørger du nu… hmmm, at græsplænen skal slås to gange om ugen 9 måneder om året?!

  @jesper: Den procedure, du nævner, blev faktisk forsøgt efterlevet en overgang – men så kom min mor på besøg, støvsugede og ødelagde hele projektets idégrundlag. Nar-mor!!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply