apr 12 2007

Praktisk talt usandsynligt…

Skriblet af kl. 09:13 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Her engang før påske, ikk – der modtog jeg lige pludselig en sms-besked fra en gammel ven om, at han kommer til Verdens Navle (aka træhyttens omdrejningspunkt) og spiller noget musik på den lokale café, og om jeg da ikke kunne finde på at komme forbi og høre det?

Glæden er stor. Har ikke hørt fra ham i omtrent 1½ års tid eller mere, så der udveksles lige almindeligheder i samme åndedrag.

Samme eftermiddag skal jeg så med Københavns Metro. Det sker vel…hmhmmmm…max én gang om året. Så sidder jeg der i toget og stener egentlig bare lidt, og daffer nonchalant af transportmidlet, da jeg når min destination.

Og hér er det så, at det bliver vildt – for i menneskemylderet på rulletrappen løber jeg sgu ind i… ja, netop! Føromtalte ven, sguda!

Vi har ikke set hinanden i 3 år vel, og så render vi tilfældigt på hinanden selvsamme dag, som der er taget sms-kontakt. Og det endda et sted, hvor jeg så godt som aldrig opholder mig.

Verden er lillebitte til tider.

Og vi kunne have sparet 1 kr. i sms’er :-)

Ingen kommentarer endnu

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply