apr 11 2007

Søde forberedelser…

Skriblet af kl. 16:50 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Der er nu noget over det…

Havde aldrig forestillet mig, at jeg ville finde glæde og ro i det – men sådan er det åbenbart.

Vi var en smut forbi hos min bror forleden og fik barnevognen med hjem. De har ikke brug for den mere. Min niece har brugt den flittigt, men nu er hun for stor til den, så alle er glade for at se den komme i brug igen…

Så i dag har stået på kalechevask, og liften har stået og luftet hele dagen i den friske forårsluft, mens stellet lige har fået en gang knofedt, og puder og tæpper i ministørrelse har snurret i vaskemaskinen.

Vi fik også en pose med aflagt tøj med. Det skal dufte af Mokkens foretrukne vaskepulver, så det ligger også i stabler og venter på flittig energi. Der er et par småhuller i de små hjemmestrikkede strømper, der lige skal have en nål med lidt tråd, og det meget tøsede bliver det sidste, jeg piller ved, for man ved jo aldrig…

Jeg må tålmodigt vente på udfaldet…

Vente på kærestebarnets næste visit, for så får vi vel at vide, om hun synes, at hendes new born baby-dukke er en dreng eller en pige :-)

Den arvede dukkevogn er tilpas neutral til at kunne rumme dukker af både det ene og det andet køn, og jeg hækler lige et matchende tæppe og et par nye puder, så barnet kan ligge standsmæssigt og varmt; det skal føle sig velkomment jo!

Hvem sku ha troet, at jeg gad det?

Jeg overrasker mig sgu lidt!!

7 indtil nu

7 kommentarer til “Søde forberedelser…”

 1. Kimpoon 11 apr 2007 at 20:05

  Jeps, thats my girl. Find din indre kvinde i det huslige ;o)

 2. Anonymouson 11 apr 2007 at 20:24

  Sjovt ordvalg….that´s HIS girl…skulle der vist stå, Kimpodreng…

  Ville klæde dig at skrive tillykke og spørge hende om hun nu er skruk, for det er det indlægget insisnuerer…..TONEN min dreng…TONEN *G*

  Nå men knus til dig også…altså sarkastiske Kimpo, that is

  L :-D

 3. Fru Greenon 11 apr 2007 at 21:05

  Du er en lurendrejer, Mie.
  Jeg nåede lige at tænke … og så …

  Det er godt at kunne overraske sig selv en gang imellem.

 4. Bettyon 12 apr 2007 at 09:28

  Forår og redebyggeri?

  ;-)

 5. Kimpoon 12 apr 2007 at 15:13

  Visse vasse, hvis ikke mokken er vor alles, ved jeg sgu snart ikke. Det er prisen for at tøseblogge!

 6. Anonymouson 12 apr 2007 at 16:18

  Ok, den er jeg så enig med dig i Kimpo…

  L :-)

 7. Anitaon 12 apr 2007 at 23:52

  Dér tog du lige røven på mig! Jeg troede også… ;-D

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply