mar 29 2007

Vintersysler…

Skriblet af kl. 10:34 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Nu skinner forårssolen, haven kalder og alt det der, så det må siges at være på højeste tid at få afsluttet vinterens husflid… Så i dag blev sidste maske lukket på et tørklæde, der har varmet mine hænder siden jul engang.

Det er en succeshistorie, faktisk. Aldrig tidligere har jeg været vedholdende nok til at få noget gjort færdig inden for den sæson, hvor det er blevet opstartet… Derfor må jeg altid holde mig til de helt klassiske farver, som også er moderne om 4-5 år, når jeg engang får lagt sidste hånd på.

Men altså ikke denne gang…


Over to meter langt, et for mig liiidt kompliceret mønster og tilmed strikket på pinde nr. 3! Jeg forventer applaus nu, folkens!! Det er da en stjernepræstation, der er til at forstå!


Nå, men det er nu skyllet op og lagt i stræk på sisaltæppet i kontoret, som jeg har læst mig til andetsteds er noget, “man gør”, når man er sådan en, der strikker uldtørklæder. Og det er jeg jo så :-)


Så der ligger det fint og tørrer, hvorefter det skal pakkes pænt sammen og afleveres til bedsteveninden, som (modsat mig) godt kan bære de grønne nuancer.

Se, sådan et overskudsmenneske er jeg nemlig – strikker løs den hele vinter, skyller og strækker og får vabler på fingrene af de tusind små nåle og skrabede knæ af at ligge på gulvet og rode rundt… bare for at give skidtet videre.

Totalt håndarbejdsoverskud dér ;-)

9 indtil nu

9 kommentarer til “Vintersysler…”

 1. Anonymouson 29 mar 2007 at 20:56

  Haaalloooo…..det er fiiiint…

  Kommer aldrig til at tage det af og vil glæde mig til tilhørende nederdel og vest måske?

  :-D

  Eller noget…

  L :-)

 2. Anonymouson 29 mar 2007 at 20:58

  Vinterens husflid…

  *G*

  Gad vide hvad Liselotte kalder sine kreationer?
  HusfliDER?

  Ok, det er flottere end hendes ting for hun laver så MANGE at du må roses MERE for dit ene…virker da meget logisk ikke?

  L :-D

 3. Fru Greenon 29 mar 2007 at 21:31

  Klap, klap, klap, klap osv.

  Det er flot – jeg har endnu ikke vovet mig ud i sådan noget mønsterstrik. Så jeg er meget imponeret.

  Og der er altså en særlig glæde ved at lave håndarbejde færdig. Det er noget du håndgribelig kan se du har lavet … og det er en rigtig fed fornemmelse.

 4. Anonymouson 30 mar 2007 at 14:47

  Jeg syntes det er fantastisk, jeg havde aldrig nået at blive færdig endsige at vove mig ud i sådan et mønster :o) så stor ros skal du have. Og så et STORT MEGET STORT forsinket tillykke med fødselsdagen, jeg håber du havde en god dag og en masse gode gaver :-)
  KH KBJ

 5. Anitaon 02 apr 2007 at 08:09

  Det dér, det er sgu blæret! Heldige Lotte ;o)

 6. Anonymouson 03 apr 2007 at 08:45

  Jeps Heldige Lotte. Og nu hænger det til pynt hen over døren, så jeg kan indtage det visuelt HVER dag indtil den rigtige dag (og frakke) byder sig…

  L :-)

 7. Liselotteon 04 apr 2007 at 14:03

  Jeg kalder ikke mine ting en skid, men jeg er fuld af beundring, Mie. Det er fandeme FLOT og Lotte børn sno sig i det HVER ENESTE dag, resten af sit liv. Også til sommer. Basta.

 8. Anonymouson 05 apr 2007 at 10:20

  Ha ha ha….det mener Mie faktisk også….
  En smule problematisk men ok, jeg vil da overveje det. Som sagt forventer jeg en nederdel snarest…

  Se nu kender jeg Mie ret godt, og har i den forbindelse INGEN problemer med at forudse,hvad der sker NÅR jeg faktisk møder op iført “klædet” hun vil omgående falde på halen og tiltrække enhvers opmærksomhed med henblik på beundring. Ikke af hvorledes det egentlig klæder veninden. Nærmere i retning af, at HUN er selve ÅRSAGEN til, at det overhovedet lod sig gøre…

  Men fair nok, det ER flot..

  *G*

  L :-)

 9. Annette i Barcelonaon 10 apr 2007 at 13:27

  Hulubuluuu… Mie hvor er du henne… ;-) Har du viklet det flotte tørklæde om tastaturet? ;)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply