mar 26 2007

Jeg klarede den ikke…

Skriblet af kl. 22:15 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

…heldigvis!

Jeg holdt ikke til tre måneder på mit nye arbejde (som jo så nu er mit gamle arbejde, faktisk!), hvilket efter de første par meget mærkelige dage egentlig var tanken – sådan lidt ud fra den der med: “nåja, hva fanden, det er jo et job, det er en indtægt, så har jeg noget at lave, det er nemmere at få job, når man har et i forvejen” og blablablaaaaaa…

Men efter en omend endnu mærkeligere fredag på pinden, var mavefølelsen helt klar: dét her vil jeg ikke! Ikke tale om!

Så dagen i dag er gået med at kringle mig udenom. Væk, væk, væk.

Jeg har aldrig før oplevet noget lignende – og det kommer ikke til at ske igen. Bull shit-opsnapperen er skærpet, og hvis jeg en anden gang fornemmer bare den mindste lummerfornemmelse i maven til en jobsamtale, så handler jeg på dén først og fremmest.

Så fik man lært dét med.

Nogen, der ved, hvor jeg kan finde mig et job??

3 indtil nu

3 kommentarer til “Jeg klarede den ikke…”

 1. Bettyon 27 mar 2007 at 13:43

  Sikke noget hø (!)

  Men det lader til at du tager oplevelsen som dét – you live you learn. Eller noget.

  Var der ikke noget med at SKAT mangler et par kærester eller 500?
  Doh.

  Måske det er en mulighed at tage et vikariat til du finder lige det rette job – som du selv siger, er det vist nemmere at få job, når man har job?

 2. Annette i Barcelonaon 27 mar 2007 at 18:35

  Jeg er helt sikker på at du ret snart finder et andet job der er mere dig.

  Men sikke noget møg at dette ikke var jobbet. Det er jo godt du finder ud af det allerede… selv render jeg og søger job nu. Jeg er stoppet der hvor jeg var… næsten død af kedsomhed… nu skal der aktivitet og energi på banen igen.

 3. Anonymouson 28 mar 2007 at 21:18

  Jeg har en idé, ja.

  ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply