mar 14 2007

BRB!

Skriblet af kl. 20:11 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

What so, people?

Jeg er skam hjemvendt fra de brasilianske strande – rusen efter den sidste caipirinha er forduftet, og det solcremeduftende sommertøj vasket og lagt tilbage på hylderne, hvor det spændt nyder udsigten til sommersjov og -spas, som vist er lige om hjørnet. Det føles i hvert fald sådan.

Jeg konstaterer at min optimale sommerkulør allerede er tonet ned… Men hva, den kan vel tunes op på den nært forestående forlængede uge i Provence, antager jeg.

Jeg vender tilbage med mere om turen snarest muligt…

I mellemtiden er der job, der skal søges. Tørklæder, der skal strikkes. Snakke, der skal have tid og og rum. Samvær, der kræver nærvær af 1. grad. Mad, der skal nydes, og timer, der skal spenderes på langs med kæresten.

I må have mig undskyldt – brb eller noget ;-)2 indtil nu

2 kommentarer til “BRB!”

  1. Pernilleon 14 mar 2007 at 21:07

    Du er tilbage! Hep,hep – bodæææj, som den kære Steffen Brandt godt ku’ ha’ sagt. :-)

    Velkommen hjem dér! Agter klart nok at placere mega præstationspres på dine skuldre straks: Glæder mig meget til atter at ku’ læse nyt fra det mokkede-rokkede liv…! :-)

  2. Helleon 15 mar 2007 at 16:23

    Velkommen hjem. Håber, du har haft en forrygende dejlig tur. Glæder mig til at læse om turen.
    Helle

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply