feb 22 2007

Fodr løverne!

Skriblet af kl. 09:46 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Det er altså noget mærkeligt noget, det hersens bloggeri! Som det er de fleste bekendt, så er jeg netop tilbagevenden efter en pause fra skriblerierne. Eller det vil sige – jeg skriver jo altid, det er bare ikke altid, at det er her, vel!

Grunden til blogpausen skal vel findes i, at jeg var gået kold! Kold på emner, kold på vinkler, kold på den evige balancegang mellem personligt og privat. Der var sket en masse i mit private liv, som jeg på den ene side gerne ville have på forsiden hér – og på den anden side trak det gavaldigt i mig for bare at være i det, der nu engang skete.

Jeg valgte at være. Selvfølgelig gjorde jeg det.

Men nu er jeg tilbage – og kæmper fra dag ét videre med emnerne, vinklerne, balancen.

Jeg har en usynlig tæller på min blog. Jeg satte den ind engang, jeg var blevet for nysgerrig og fandt det sjovt at følge med i besøgstallet alt efter emne, indlæg osv. Egentlig var den tiltænkt til at være der et par uger, måske endda en måned. Og det var den også, hvorefter jeg faktisk glemte alt om den – indtil forleden, hvor jeg var en tur i maskinrummet og kiggede lidt på templaten og så’n. Ergo loggede jeg mig ind på min konto og kunne konstatere, at jeg – efter mindre end en uge – atter var på gamle højder mht. antal besøgende!

På en måde både flatterende, skræmmende, overvældende og sådan egentlig lidt for meget, ikk.

Moccapigens (meget flotte, tak for det!) indlæg om bl.a. nærværende blog forleden fik grafen til at sprænge alle kendte rammer. Chok! Blogland er sgusørme et sælsomt sted at opholde sig, og mekanismerne fascinerer mig. Meget.

Nuvel, jeg bliver nødt til at pille den tæller af – eller bare glemme den igen, måske. For det gør noget ved mig at vide, at der er SÅ mange, der kigger forbi. Jeg tror godt, jeg ved, hvorfor så mange lige hopper forbi hos mig – og der er tilpas meget pleaser i mig til at gerne at ville indfri ønsket eller forventningen om de velskrevne indlæg, der ligger lige dér, hvor det er allermest interessant: på knivsægget mellem det personlige og det private, det meget ærlige, det genkendelige og det indsigtsfulde.

På en eller anden måde har jeg måske fået sat mig selv en smule skakmat (hov, enten er man mat eller man er det ikke… men jeg er det altså “en smule”, ok!) med mine bloggerier. Måske skal jeg bare strunte glad i, hvad jeg tror, folk gerne vil læse og så bare skrive det, der passer mig. Jeg skal helt sikkert bare glemme den der mavefornemmelse af at skulle præstere, at skulle levere varen…

Ja, det er sgu noget mærkeligt noget, der hersens bloggeri…

7 indtil nu

7 kommentarer til “Fodr løverne!”

 1. Ireneon 23 feb 2007 at 12:57

  Mie, jeg har en meget enkelt løsning, som jeg selv bruger. ;-) Bare skriv så kryptiskt om det personlige og det private at det kræver en indsats fra læseren, så ender besøgstallet på noget overksueligt og præstationsforventningern er udelukkende omkring form og ikke omkring statistik …

  Keep ploughing!

 2. Anitaon 23 feb 2007 at 13:30

  Allerførst – velbekomme :o)

  Og så kan jeg endnu engang genkende tankerne om de ord, jeg ville ønske jeg turde skrive, men som ikke (endnu) har fundet vej til index-siden, men de skal nok komme. Jeg er en tøsetøs lidt endnu og Rom blev ikke bygget på én dag…

  God weekend Mokke :o)

 3. Anonymouson 23 feb 2007 at 13:44

  Du skal bare skrive lige ud af posen, det er du jo eminent til, jeg er vild med din måde at skrive på, jeg bliver jo draget. Tæller eller ikke tæller, det er tankerne der tæller. knus Flinkonella

 4. Pernilleon 23 feb 2007 at 21:10

  Hvad f… er problemet, Mie?
  Du indfrier jo forventningerne – og mere til! :-)
  Aj, forstår det godt. Væk med den tæller, hvis den hæmmer dig!

  God weekend!

 5. Gitteon 24 feb 2007 at 10:44

  Men hvormange er mange? Spørger af nysgerrighed, kan ikke rigtig regne ud, om det her blogvæsen er for en begrænset skare – men meget eksponeret i medierne i dag – eller om der virkelig er tusindvis af mennesker, der følger med….?

 6. Annette i Barcelonaon 24 feb 2007 at 19:07

  …smid tælleren væk. Skriv hvad du har på hjertet. Og skriv det som du gør… det er jo derfor vi besøger dig søde.

  P.S Det er møgirriterende at mit arbejde har blokeret for at skrive kommentarer i “blogspot” – der er små mange indlæg jeg gerne vil kommentere… men kan ikke fra jobbet og så glemmer jeg det…

  Men kære Mokke… forsæt stilen. Du er jo ikke Mokke for ingenting ;-) Er du draget sydpå/over??

 7. Mieon 25 feb 2007 at 22:11

  @Irene: men hey, DU er jo mesteren i kryptisk indpakning… et gebet, som jeg ikke tør kaste mig i lag med :o)

  @Anita: jow, der bygges stadig i Rom, såvidt jeg er informeret :-)

  @Flinkonella: du har så evigt ret; hvorfor kaste flere tanker efter dét, egentlig :-)

  @Pernille: tælleren er g(l)emt væk. Basta :D

  @Gitte: Mange er i min verden små 300 besøgende om dagen… Ingenting i forhold til de store, tunge politblogge f.eks., men altså – jeg skriver jo bare om mit lille liv, ikk, og i dén sammenhæng synes jeg, det er mange visitter at få ;-)

  @Annette: Tak ska du ha’ – jeg fortsætter mere eller mindre, hvor jeg slap. Det er jo nu engang det, jeg kan :-) Sydover drager jeg til i morgen mandag… Whheeeee!!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply