feb 17 2007

Alenetid…

Skriblet af kl. 23:21 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Jep! En lørdag aften i helt eget selskab. Med American Idol på skærmen, ild i brændeovnen, en småpruttende kat i sofaen og strikketøj mellem hænderne.

Kan sgu næsten ikke huske, hvornår jeg sidste havde sådan en aften! Det er dejligt, og jeg nyder det i fulde drag… alt mens jeg finder en finurlig varme og glæde i at mærke, at jeg rigtig godt kunne tænke mig at have min kæreste lige her lige nu i bevidstheden om, at det er ok, at han ikke er her! Der er fuldstændig ro på, der er gensidig forståelse og vel også et gensidigt behov for lidt alenetid.

Vi har ligget syge. Hele den forgangne uge har vi været matte, feberramte, hostende og fuldstændigt udmattede. Vi har gået op og ned af hinanden og lignet et par godt brugte viskelædere begge to. Vi har ligget tæt og ikke kunnet udholde heden fra to feberramte kroppe, der kæmpede med hver sin virus, der vist på et tidspunkt bare besluttede at overgå hinanden i råstyrke og genstridighed. Vi har vågnet op en kort stund bare for at kravle til køjs igen. En ditto feberhed kærestedatter kom forbi et par dage og led sammen med os og krævede den opmærksomhed, som hun havde al ret til at få. Hostesaft, panodiler og vand i uendelige mængder var menuen.

Da tågen lettede en anelse, forlod jeg baktieriebulen og trak mod eget domæne. Fordi jeg havde brug for ren luft og for bare at være mig selv efter det intense samvær. Jeg fornemmer, at jeg ikke er den eneste, der havde det sådan. Så vi hygger – i denne weekend hver for sig, fordi det lige passer os.

Det er rart!

Der er venner, jeg burde ringe til – sms’er, der nok ku besvares, hvis det var. Men jeg gider ikke. Ikke i dag. I dag har bare været Mokken-dag. Jeg har skubbet tankerne om de jobansøgninger, jeg burde kigge på, fra mig. Jeg har levet af det, der nu engang var i skuffer og skabe. Jeg har ikke orket at forlade mit lille helle. Jeg har trukket 24 timer ud af kalenderen og har bare været mig med mine egne tanker…

I morgen er jeg på igen. Der er et job, der skal søges! En ansøgning, der skal vække opsigt. En stilling, som mit navn burde stå på. Den skal kringles og vinkles, så jeg gør den bedst mulige figur. Jeg skal have et job, og det skal være snart.

Så i morgen, så…

3 indtil nu

3 kommentarer til “Alenetid…”

 1. Anitaon 18 feb 2007 at 00:48

  Jeg kan godt se det Mie. Vores aften, og dag, har faktisk lignet hinanden uhyggelig meget! Men jeg er også sikker på, at vi begge har hygget os uhyggelig godt ;o)

 2. Pernilleon 18 feb 2007 at 04:42

  Hehe – mon ikke lige jeg overlevede uden svar på min sms…? !-)
  Glæder mig meget at høre, at du fik den alenetid, du trængte til! Kan kun endnu engang bekræfte mig i, at dit forhold er et fantastisk ét af slagsen – når I sådan kan finde afslappet hver-for-sig-tid uden problemer…

 3. 37gon 20 feb 2007 at 18:32

  Mange er ramt. Det er så en perfekt lejlighed til at blive alkoholiker ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply