feb 16 2007

Kundeservice, tak…

Skriblet af kl. 16:50 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

For dylandælenhelvede da!

Altså! (I øvrigt udtalt med et meget bestemt stemt s…faktisk et z, som min sproglige dannelse trods alt nægter mig at tilføje ordet. Det uskyldige men famøse lille bogstav, som teenagere skamridder og misbruger på det groveste!! Suk!!)

Tilbage på sporet, Mokke!

Jeg bor jo i Sverige, og jeg vil vove at påstå, at jeg gebærder mig uden de store problemer i min hverdag i det skånske. Jeg har ingen problemer med at gøre mig forståelig, og jeg har ikke nogen fobier i forhold til at skulle tage kontakt af den ene eller anden art til diverse offentlige instanser, banker, læger og alt sådan noget.

I dag skulle jeg så i kontakt med Øresunsbroen. Altså selvfølgelig ikke broen som sådan, vel – men deres kundeservice, såmænd, da de mente, at vi havde et økonomisk udestående, som jeg så sandelig mente, ikke just præcis var tilfældet. Jeg ringede så til det danske kundeservicenummer, hvilket var et helt bevidst valg, da jeg godt vidste, at der ville blive tale om en masse forklaringer frem og tilbage, tal og datoer, kontonumre, aftalenumre osv. osv. Så alt i alt konkluderede jeg, at det ville være nemmest for alle parter, hvis jeg lige slog en signal på den danske linie.

Så langt, så godt.

Lige indtil den kundeservicemedarbejder, som jeg ender med at få i røret, viser sig at være klingende svensk! Halleluja altså! Så jeg ender alligevel med at skulle sidde og udtale alle tal, datoer, beløb osv. osv. på svensk og tilmed tale langsomt og tydeligt for at sikre, at hun forstår mig.

Sådan noget irriterer mig!

Hvorfor får man en svensker i røret, når man ringer til et dansk kundeservicenummer?

Meget mærkeligt firma, det!

4 indtil nu

4 kommentarer til “Kundeservice, tak…”

 1. Anonymouson 17 feb 2007 at 01:55

  Af samme grund som man får en DANSKER i røret når man ringer til dit nummer i Sverige, kære veninde..

  L :-)

 2. 37gon 17 feb 2007 at 02:05

  For meget brok over det indlæg. Hvis jeg havde skrevet det, havde man sagt “gamle sure mand”..

 3. Mieon 17 feb 2007 at 10:19

  @L: Ja, kære Lotte, men forskellen er, at når man ringer til mig, så ringer man til et privat nummer, og man ved, at indehaveren af det er dansk :o) Det samme kan man vist ikke sige om Øresundsbroen…

  @Kimpo: Det var tænkt som værende brok fra ende til anden – glæder mig, at missionen er lykkedes i en sådan grad, at du ligefrem sammenligner mig med brokmesteren over dem alle :D

 4. Anonymouson 17 feb 2007 at 12:26

  Nej nej…..*G*
  Det handler om GLOBALISERING !

  Eller noget…

  L :-)

  Ps. Er forresten enig med brokmesteren…
  Og så ved jeg forresten at du kan tale svensk…
  *G*

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply