feb 16 2007

Gul feber?

Skriblet af kl. 11:05 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Hm!

Det viser sig, at jeg bør skaffe mig en vaccination mod gul feber.

Kanon!

Det fandt jeg ud af i går, da næsen var vendt mod træhytten (og i øvrigt så fuld af snot og materie, at det er den pureste ynk længe oplevet!), så det var lidt umuligt at få booket tid på Seruminstituttet osv. Well, faktisk var det vist mest fordi, at jeg igen igen igen havde fået feber og derfor mere var til sofa end kanyle…

Det korte af det lange: vaccinen skal fikses i dag! For den skal være taget min. 10 dage før afrejse. Og jeg rejser om 10 dage. Til Brasilien. Til sol og sommer, rom og Copacabana.

Så nu har jeg kontaktet min svenske læge, hvis automatisk telefondame lovede mig at ringe mig op snarest muligt. Det er nu en time siden…

Det skal lykkes mig at få et stik i dag.

6 indtil nu

6 kommentarer til “Gul feber?”

 1. Helleon 16 feb 2007 at 11:26

  Øv, bare det var mig …., Brasilien, sol og varme, uha ja bare det var mig.
  Og den “gule feber” skal bare overståes, det gør ikke ondt ! har prøvet det.
  Rigtig god tur om 10 dage !!!

 2. Pernilleon 16 feb 2007 at 22:01

  Øj, Mie – håber da virkelig, du fik din vaccination!! For af sted skal I da! Heldige asener. :-)

 3. 37gon 17 feb 2007 at 01:44

  Endnu en tøseblogger som blærer sig med sine rejser. Æv, Øv og Åh!

 4. Mieon 17 feb 2007 at 10:30

  @helle: smerten er til at overkomme, og jeg fik mit stik – så nu er jeg klar til sumpmyggenes ditto!!

  @pernille: en lille omgang harmløs gul feber havde nu ikke afholdt mig fra at tage afsted :D

  @kimpo: det er da ikke blær! Det er en konstatering – på linie med, hvad jeg ville have skrevet, hvis turen gik til Hvide Sande eller noget. Bortset fra, at der er der nok ikke sol og sommer ligenu – eller billig rom for den sags skyld. Vær nu bare glad på mine vegne, når nu jeg lænser min slunke sparegris, som der i øvrigt ikke er udsigt vil modtage mange bidrag lige foreløbigt, for at nyde livet lidt… :D

 5. Annette i Barcelonaon 18 feb 2007 at 17:29

  For pokker da Brasilien… GODT det ikke er mig (hehe) for det gad jeg godt nok ikke (mumle mumle)… Det er jo noget med sol og caipiriñas og moxitos… og… afslapning og… Bueno…!! Buen viaje chica… jeg håber du får en fantastisk tur… husk solcremen. ;-)

 6. Kimon 20 feb 2007 at 18:24

  Så pyt, Mie, nyd det for os alle !

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply