nov 08 2006

Jeg har ikke glemt…

Skriblet af kl. 22:18 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

…hvordan man blogger!

Jeg har heller ikke glemt, at jeg engang for længe, længe siden blev tagget af ham der Kimpo og bedt om at ytre mig om det der feminisme, I ved nok.

Nuvel… Nu er jeg jo sådan én, der udlever et par af de muligheder i livet, som mine formødre kæmpede så brav en kamp for. Der er fart på karrieren, der er drøn på det sociale netværk, der er knald på kæresteriet (fik I dén lille ordspilsfrækkert dér?) – alt i mens jeg husker at betale mine regninger, aflæser mit vandforbrug, glemmer at ringe til blikkenslager, udskyder møde med banken, fortrænger skattegæld osv. osv.

Jow, der er sgu krummer i det skidt – men faktisk har Lommen begået et meget interessant indlæg om sagen, så kig dér (så grubler jeg videre i mellemtiden!).

Er jeg så tilbage på blogscenen?

Næ! Det kan jeg faktisk ikke love, at jeg er – i hvert fald ikke før om mindst et par uger, når “mit” projekt på arbejdet er skubbet over rampen. Og nok heller ikke før, at jeg har fundet ud af at manøvrere hele baduljen over på eget domæne. Men den tid, den sorg…

Lukker ned igen – ville bare lige sige hej :-)

8 indtil nu

8 kommentarer til “Jeg har ikke glemt…”

 1. Liselotteon 09 nov 2006 at 00:01

  Jam’n så hej :-)

 2. Ireneon 09 nov 2006 at 00:16

  HEEEEJ! Dejligt!

 3. Acqon 09 nov 2006 at 00:29

  Jamen daaavs du! Hyggeligt at du lige stak hovedet forbi.

  ogeeh – hvis du har brug for hjælp til det dér site, så siger du bare til, ik?

 4. Fru Greenon 09 nov 2006 at 11:12

  Selv hej – ha’ det fortsat rart.

 5. Heidion 16 nov 2006 at 01:00

  ..og hvor var det dejligt lige at hilse igen :-D

 6. Ullaon 16 nov 2006 at 17:56

  Hej hej selv!

 7. Signeon 16 nov 2006 at 19:54

  Halløjsa der! Det var da hyggeligt, at du gav lyd fra dig igen :-)

 8. Annette (Hende i Barcelona)on 29 dec 2006 at 13:15

  Hvaaa… kommer du slet ikke tilbage igen? ;-) GODT NYTAAR MIE :-) ¡Feliz año nuevo!
  Haaber vi ses i Barca i det nye…

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply