sep 14 2006

Ferielukket…

Skriblet af kl. 16:17 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Jep… I troede måske, at der var fuldstændig lukket og slukket?

Nej nej nej!!

Jeg arbejder jo – som én ind i helvede for tiden, faktisk, og det er så som så med overskud til at sidde hér og skrible. Alt andet end computer og IT-halløj, tak – orker det ikke i min fritid, som er så sparsom pt.

Overvejer at sætte bloggen på hold et stykke tid… Har ærlig talt svært ved at finde mit fokus og mine temaer midt i alt det, der sker i mit liv. Dét, der sker, har jeg ikke lyst til at klistre på forsiden hér – og hvad er der så tilbage at fabulere om?

Kender I det? Skriveblokering, lavvande i emneskuffen, nedprioritering af blog…?

Hvad gjorde I – hvordan kom I igennem – hvorfor fortsatte I, eller hvorfor valgte I at lukke ned helt og aldeles?

Do share :-)

I mellemtiden vil jeg tage på ferie på et her unavngivent stede i det danske land – er tilbage i næste ugen. Måske, hvem ved, men fornyet blogenergi….

Uuuhh, teaser dér!!

7 indtil nu

7 kommentarer til “Ferielukket…”

 1. Bettyon 14 sep 2006 at 18:34

  For mig hjælper det åbenbart (en smule) at proklamere, at jeg holder blog-lukket. Så får jeg automatisk idéer, som bloggen simpelthen ikke ville kunne leve uden (hrm?).

  Men ellers er jeg lige nu i et “been there – done that – mode” for tiden, så en kæmpe hjælp er jeg vist ikke …

  God tur :-)

 2. H.M.Ullaon 14 sep 2006 at 19:47

  Jeg plejer at beslutte mig for at lukke og pludselig vælter det ind med ideer og så har jeg slet ikke lyst til at lukke længere. Både godt og skidt, kan man vel sige, men hooked, det er jeg jo nok. Så. Hm. Brr…

 3. Anonymouson 14 sep 2006 at 22:25

  Luk lortet.

  Mærk livet, kom tilbage, hvis du gider, lad være, hvis du ikke gider, føl dig ikke forpligtet til en skid andet end de, der er nærmest og lov aldrig mere end du kan holde.

  Cyber løber ingen steder. Det gør verden til gengæld.

  L :-)

 4. suslingon 15 sep 2006 at 08:31

  Kender følelsen….er også mentalt ved at være derhenne af…..men ingen grund til drastiske cyberselvmord……du kan jo bare sætte den på hold……måske kommer trangen igen?

  Ha’ det godt derude……:-)

 5. Bettyon 15 sep 2006 at 14:40

  P.S. Mange starter jo på en blog – eller kommer senere frem til at essensen af indholdet er beregnet til – for at holde en form for kontakt ved lige til venner, familie og evt. tidligere kolleger. Det står der vist også noget om i din hyggeblogger definition.

  Når man er travlt optaget af livet, er det nogle gange nemmere at skrive et par ord for/til alle på en gang, fremfor at skrive emails til allesammen (alternativt sende næsten enslydende mail ud – ugh).
  Dilemmaet opstår, når det man har på hjerte er for intimt til at publicere for alle og enhver.

  Nogle er faldet for idéen med at være anonym, og så kun give url’en til dem, man vil ha’ kan læse siden. Jeg kan nu bedst li’ de blogs, hvor man kan se, at der er en ægte person bag siden.

  Skriv hvad, når og om det, du har lyst. Så må “folk” bruge en feed-reader til at se, hvornår der er opdateret på din blog.

 6. Anonymouson 17 sep 2006 at 23:33

  ER der nogen der siger du SKAL skrive på bloggen?? Det er vel frivilligt,,, og den/de der læser, må vel vide/fatte(?!) hvad det kræver af engagement at skrive!

  So, go on – as U want …..or not!

  St.

 7. Mieon 24 sep 2006 at 16:21

  @Betty og Ulla: Hmmmm….synes nu ikke, de gode idéer er kommet til mig efter advarslen om nedsmeltning ;-) Måske det har noget at gøre med, at jeg den seneste uge har været på “off” – i tanke og idé-henseende?? :o)

  @L: Enig!! :-)

  @Susling: Ja, mon ikke det bare bliver til officielt pause-mode fremfor det hersens “nu er jeg her, nu er jeg her ikke”-ræs, jeg har holdt kørende det seneste stykke tid? JEg tror det!

  @Betty (igen!): Ja, de personlige blogs, hvor personen bag skribenten træder frem er også mine foretrukne – så meget desto mere har jeg kun lyst til at blogge, hvis jeg føler, jeg kan give min blog sådan et udtryk…

  @St.: Jeg gør skam kun, hvad der behager mig – no worries :-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply