aug 24 2006

Piv…

Skriblet af kl. 19:47 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Av!!

Jeg har lige slået min græsplæne. En forteelse, som jeg faktisk holder af. En lille times tid tager det, og hovedet tømmes for tanker, mens det står på.

I dag var sej! Græsset var vokset mig over hoved – eller over ankel, nok nærmere specificeret. De sidste tre ugers tid med evig vekslen mellem silende regn og varm sensommersol havde fået det til at vokse – og dét i kombination med, at jeg ikke har været at finde mange timer ad gangen i og omkring træhytten, ja så trængte det i dén grad til lige at blive løbet over.

Så mig i sving med det. Er glad og tilpas. Lige indtil jeg får manøvreret maskinen henover dét, der skulle vise sig at være et hvepsebo – i et lille hul neden under en stub! Ud raser hobetal af hævngerrige stikkere, en enkelt når at sætte sig på min arm og mase brodden ind i min ømtålelig hud.

AV!

Så så man lige mig løbe tværs over plænen vildt fægtende med arme og ben, alt mens jeg i mit hoved forestillede mig den hale af arrige hvepse, som jeg ganske sikkert havde efter mig. Ren Anders And, simpelthen.

Men det blev ved den ene – og det ene lillebitte stik, som godt nok gør lidt nas lige nu. Godt, man ikke er allergisk eller noget!

Ak ja!

Kastede mig over donten med plænen efter lige at have sundet mig – og blev næsten færdig, inden maskinen løb tør for benzin.

Hmmm… Kunne den stikkende hveps blot have været lisså fredelig som ham humlebassefyren herover. Han døde lykkelig, tror jeg, med snuden i den dejlige millon bells-blomst :-)

6 indtil nu

6 kommentarer til “Piv…”

 1. Bettyon 24 aug 2006 at 20:28

  Ja du må undskylde, men jeg ku’ altså ikke lade være med at grine af miseren. Jeg ser dig skifte fra selvstændig Quinde med røde kinder af motion – til Mie-pigen, med bange ansigtsudtryk og paniske hviiin og fagten på et split-sekund.

  De sataner – og ja, godt du ikke er allergisk. Der må være nogle gamle husråd mod hævelsen, men jeg kan ikke lige komme på nogle, andet end at bruge Aloe Vera creme …

 2. Fredeon 24 aug 2006 at 20:49

  Hej Mie! Det med hunlebien er fredelig, er nu ikke helt rigtig, sidste gang jeg var hjemme lå jeg og lugede mellem stokroserne med bøjede ben også kom der en humlebi i klemme mellem mine ben, av for s—- hele underbenet gik ud i et med foden.

  Det var en skam jeg ikke var hjemme til festivalen, men så fik i fornøjelsen af min svigermor :-)

 3. Anonymouson 24 aug 2006 at 22:35

  Av-av! Ga’ selv plænen (20-25cm..) en tur efter tiltrængt fyraften Wee! Forrige gang, drønede jeg også over et usynligt hvepse-satan-hul AVVV!!
  Så selvom prinsessen(?!) blot drøner videre bagefter, ved jeg hvOr ondt det gør :-(
  Take care..
  St.

 4. BusterLigusteron 25 aug 2006 at 09:04

  Hehe tja hvad kan man ønske sig mere end at dø lykkeligt ;-)

 5. Mieon 25 aug 2006 at 11:42

  @Betty: Aloe Vera udgør min samlede Falck-kasse! Så det blev naturligvis smurt på, og faktisk undgik jeg hævelse – blot lidt banken og snurren og en lille rød prik. Nådigt sluppet!! ;-)

  @Frede: Ja, jeg har også engang fået irriteret en humlebi så meget, at den tilsidst måtte stikke mig – ikke en rar oplevelse!! Til gengæld var det sjovt på festivalen, så ærgerligt for dig, at du måtte ud i embeds medfør.. En anden gang måske!! :-)

  @St.: Ja,det gør ondt… Men jeg er jo ikke sådan at slå ud, så jeg gav dem mit olme blik, og væk var de :D

  @Buster: Næææ, ku man bare være så heldig… Man må vel bare sørge for at være lykkelig så ofte som muligt – så er sandsynligheden større :D

 6. lic aao exam syllabuson 02 mar 2016 at 10:33

  My spouse and I stumbled over here coming
  from a different web page and thought I might as well check things out.
  I like what I see so now i am following you. Look forward to exploring your web page yet again.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply