aug 14 2006

Status…

Skriblet af kl. 16:34 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

…mens de fleste vælger at sætte sig nye mål i livet (eller i det mindste for det kommende år!) omkring nytårstid, så har jeg et eller andet med skiftet mellem højsommer og sensommer. Det er tid til evaluering og omstrukturering, hvor det måtte være nødvendigt.

Sommeren er brugt optimalt denne gang, og nu skal man (læs: jeg!) til at tilrettelægge en måde at komme gennem den mørke tid uden for massive nedture – mørket er her såmænd nok, før jeg får tænkt mig om, og hvorfor ikke tage sorgerne lidt på forskud?

Ergo – tid til lidt mental oprydning her i et kort øjeblik mellem aftaler med skønne mennesker, en hulens bunke arbejde og fortættede stunder i tosomhed med ham, jeg godt kan lide.

Jeg har en idé om, at jeg skal til at være sådan en, der holder lidt mere på pengene! Det er vist ingen hemmelighed, at min økonomi sådan helt generelt ser ganske fornuftig ud, så jeg tænker ikke synderligt over forbruget i hverdagen. Der er til det, jeg gerne vil have. Nogle gange er det så bare sådan, at jeg åbenbart gerne vil have lidt for meget. Altså må jeg lige minde mig selv om tidligere tiders mådeholdenhed (årene på SU er ikke glemt!) – restriktionsregimet startes op i det små fra….skal vi sige d. 1.?

Jeg kunne også godt tænke mig at være sådan en, der bruger sine kreative evner på lidt andet end “bare” at fikse hus og have. Jeg vil kigge mig omkring og finde et strikke/hækle/patchwork-projekt, der kan gøre de lange aftener foran brændeovnen hyggelige og afslappende. Jeg ved, at jeg haaaaader, når jeg kommer til at henslæbe for mange af dem foran TV’et, som intet – absolut intet – giver mig! Hmmm…strikkeprojekter kan være kostbare. Noteret, at det kan tænkes at konflikte en anelse med ovenstående punkt!

Jeg bør vel notere mig et punkt om noget med lidt motion og noget lødig kost. Hermed gjort! For en god ordens skyld, om ikke andet…

Og så er jeg jo sådan en, der kan lide at rejse. Surfer lidt rundt efter en billig rejse til Alicante her engang i efteråret – på bagsmækken af det der kæmpeprojekt på arbejdet, som ser ud til at kunne komme til at trække selv kindtænder ud på samtlige involverede. Så en lille uge med lidt sol, cerveza, español, fiesta og siesta lyder som en fremragende idé. Igen noteret potentiel konflikt med pkt. 1.

Endelig forlænger jeg forsommerens erklærede mål om at gøre sommeren ’06 til s o m m e r e n over dem alle. Det lykkedes. I enhver henseende lykkedes det. Hensigtserklæringen er hermed at gøre hele året ’06 til et gennemsyret succesår samlet set. De første måneder lod meget tilbage at ønske, men fra løvspring og til nu har kurven sprængt alle tidligere rekorder, så sandsynligheden for, at jeg engang sent i livet vil kunne fremhæve ’06*, fordi det var dér, jeg mødte den og den og gjorde det og det, er allestedsnærværende.

Tjek!

Plan hermed ajourført.

Må slappe af!

Hvad mon der er i fjerneren, egentlig? Og hvor er remoten?

Fortsat god sommer, folkens :-)

*I hope when I get old, I don’t sit around thinking about it – but I probably will (B. Springsteen – Glory Days).

12 indtil nu

12 kommentarer til “Status…”

 1. Anonymouson 14 aug 2006 at 19:51

  …if assistance and some advices is required JUST 4 winter-darkness-scary-Harry, non-TV, economi, aaand healty food, (maybe..) U know where 2 go 2…. :O))

  Take care, aaand don’t fear!
  Wintertime IS nice! Weee!
  St.

 2. Ireneon 14 aug 2006 at 19:58

  Sådan helt praktisk mht mørkhedsproblemer så vil jeg lige slå et slag for installering af dagslyspærer i din læselampe ved dit skrivebord og det lys du sådan generelt har tændt i den mørke tid.

  Alternativt kan man også i den mørke periode ty til sengen og det … ;-)

  Og så skal der vist lige revideres lidt på den lysegrønne!

 3. Bettyon 14 aug 2006 at 22:52

  Hvis du ikke skal bruge pengene på rejser eller istandsættelse, hvad skal du så bruge dem på?

 4. suslingon 14 aug 2006 at 22:56

  Nämen Mie…..hvorfor begrænse sig….når man kan så kan man og når man skal så skal man….og penge…er da bare til for at bruges…når man har dem……..

 5. Pernilleon 15 aug 2006 at 05:08

  @Irene: Hvor køber du de dér pærer, og er de dyre? (Vi er nogle, der stadig er studerende – og tilmed IKKE har mere SU… !-S)

  @Mie: Nej, hvor blev jeg glad af at læse den her post, Mie! Men okay, jeg snød en lillebitte smule og var lidt glad i forvejen !-) Dog ej heller en glæde, du var helt uden skyld i… !-) Jeg finder hende, hende den fatale. Lige så langsomt, men sikkert. Gid dit år fortsætter sådan her. Du har fortjent det! (Hvis man da overhovedet kan tale om ‘at fortjene’ i dén sammenhæng…)

 6. Anonymouson 15 aug 2006 at 08:28

  @Betty: Hun SKAL også bruge dem på rejser *hæ hæ*

  C :-)

 7. Ireneon 15 aug 2006 at 12:18

  Lommen, jeg bor i Eire så jeg køber dem her … ;-)

  Sorry, det var flabet!

  Jeg ville spørge hos en elektriker eller i en lampeforretning eller noget. Alternativt kikke på supermarkedhylderne eller i byggemarkeder.

  Så vidt jeg ved så hedder de dagslyspærer på dansk.

 8. Uden Relevanson 15 aug 2006 at 21:32

  Hvem ER ham Steen Springborg?

 9. Helleon 16 aug 2006 at 10:51

  Du, Mokken? Jeg ville ellers gerne læse dine indlæg til ende – men jeg synes dine fontfarver er meget generende for øjnene … :-(
  Hvad med sorte typer på hvid baggrund?

 10. Pernilleon 16 aug 2006 at 13:57

  Hørt, hørt – burde ha’ husket at sige det… Særligt den gule fra forleden var nærmest umulig at læse. :-( Men okay, det er selvfølgelig ekstra sejt med kommentarer fra læsere, der KÆMPER sig igennem indlæg… ;-) *Drille*

 11. BusterLigusteron 17 aug 2006 at 08:40

  Motion og opsparing … lyder fornuftigt …

  Men skal 06 være året over år .. så må du da ud og risikere lidt?? Leve livet i overhalingsbanen ;-)

 12. Mieon 17 aug 2006 at 18:44

  @Anonym: Jeg er ikke bange for vinteren – gider den bare ikke!! ;-)

  @Irene: Jeg tror, jeg nupper alternativet, så :o)

  @Betty: Tja…på øl og dans på bordene eventuelt? :D

  @Susling: Begrænse sig? Hvem snakker om at begrænse sig? Jeg snakker om prioriteringer… For ja, penge er til for at blive brugt. Her og nu. Sæt man ikke er her i morgen, manner!! :-)

  @Lommen: Jeg skal nok få året til at arte sig lige efter mine tanker og idéer – det er jeg slet ikke i tvivl om. Det gode humør virker insisterende påtrængende, hvilket jeg kun kan hilse velkommen!! :D

  @C: Ja, nogle af dem ;o)

  @Uden relevans: Brug for et læsekursus? ;-)

  @helle: sorte typer på hvid baggrund…GAAAAAABBBB!! Helt ærligt – livet er for kort til sort på hvidt :-) Men ok, jeg forsøger at holde mig fra de lysere farver, sååååå….. *sukker*

  @Lommen: Man skal jo yde og alt det dér, du ved :D

  @Buster: Jeg risikerer hele dynen for tiden – aldrig tidligere har jeg været SÅ afdækket, og livets hastighed sprænger alle tidligere kendte fartgrænser. Og jeg er ikke engang forpustet – allerhøjest en smule overvældet :o)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply